Már pénzt is utalhatunk a Facebookon barátainknak

Forrás: AFP/Win Mcnamee -
Facebook funkció alkalmazás utalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új funkciót kapott a legnépszerűbb közösségi oldal, melyen keresztül most már pénzt is küldhetünk az ismerőseinknek.

A Messenger rendszerén belül már nem csak cseveghetünk a barátainkkal, hanem akár pénzt is utalhatunk nekik: jelentette be a Facebook. A fizetés két elengedhetetlen kelléke a bankkártya és a Messenger applikáció – írja az Origo.

Forrás: AFP/Win Mcnamee

A művelet nagyon egyszerű: a bankkártyadataink megadása után az alkalmazás funkciói között megjelenik egy dollárjel, melyre kattintva pénzt küldhetünk a beszélgetőpartnerünk számlájára, amennyiben ő is végig vitte a folyamatot.

A cég még márciusban kezdte meg városról-városra elérhetővé tenni a funkciót, és azóta nagyban bővítették a lehetőségeket, mely már csoportos beszélgetésnél is elréhető. A Facebook szerint az új rendszer gyors, és könnyű fizetési lehetőséget biztosít a felhasználóknak, igaz, egy-egy utalás a bankoktól függően napokig is eltarthat. A funkció egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.