Legendás nőket elevenít meg egy fotós – Elképesztő fotók!

fotósorozat nők legendás alak kreatív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dél-afrikai fotós olyan nők bőrébe bújt, akiket a világtörténelem leghíresebb női közé soroljuk.

Yolandi Jacobsz saját magáról készített egy fotósorozatot, amin sminkben, és női ruhában pózol. A fotós eredetlieg egy amerikai utazást akart dokumentálni, ám nem kapott vízumot az Egyesült Államokba, így új projektbe kezdett. Így készíthette el a legendás nők sorozatot, ahol fotós, modell, stylist, sminkes, és fodrászt jelenít meg saját maga.

/1507/Legen201571164157
Mi a közös Kim Kardashianban, Martin Luther Kingben és Ronald Reaganben? Most megtudhatod!http://www.life.hu/news/20150701-kim-kardashiant-meghivtak-a-commonwealth-clubba-ahol-korabban-martin-luther-king-es-ronald-reagan.htmlA celebnő olyan nagy nevek nyomdokaiba lépett, mint Martin Luther King és Ronald Reagan. De vajon mit tett ezért?News--Kiderült, kik a legmenőbb magyar "szelfisztárok"http://www.life.hu/news/20150701-berki-krisztian-dukai-regina-levai-adrienn-a-legnepszerubb-magyar-szelfisztarok.htmlNyilvánosságra kerültek az első Magyar Instagram Körkép egyáltalán nem meglepő eredményei. Az is kiderült, ki a legtrendibb celebkirály.News--Hivatalos közlemény! Rékasi Károly eszméleténél vanhttp://www.life.hu/drlife/20150701-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-sulyos-balesetet-kovetoen-eszmeletenel-van.htmlAz RTL Klub hivatalos közleményben tudatta, hogy Rékasi Károly állapota stabil, eszméleténél van és már nincs lélegeztető gépen.Dr. LifeOrigo„Úgy éreztem, ott fogok meghalni!” - A sebezhetetlennek tűnő sztárok is pánikolnakhttp://www.life.hu/drlife/20150630-panikroham-betegseg-szorongas-sztarok.htmlTöbb mint 40 millió amerikai felnőtt szorong vagy szenved pánikbetegségben. Világviszonylatban nézve minden tizedik embert érint. Mindez alól persze a hírességek sem kivételek, közülük néhányan őszintén vállalják, hogy olykor - vagy gyakran - pánikban törnek ki, amikor épp nem a rivaldafényben pompáznak. Hetet kiemelünk közülük.Dr. Life--Egy utolsó vizsgálatra Chicagóba szállítják Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150701-whintey-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-chicagoba-szallitjak-egy-utolso-vizsgalatra.htmlAhogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a család már kezd beletörődni Bobbi Kristina Brown állapotába, akit nemrég egy hospice központba szállítottak. Most apja egy utolsó vizsgálatra Chicagóba viszi a lányt, mielőtt lekapcsolják a gépekről. Dr. Life--6+1 ok, amiért több vörösbort kellene innodhttp://www.life.hu/drlife/20150626-vorosbor-betegseg-mellrak-demencia.htmlA Life.hu már írt arról, hogy kanadai tudósok szerint a vörösborral akár egyórányi edzés is kiváltható, most újabb érveket sorolunk fel mellette.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.