Egymásnak adja a kilincset Pikali és Détár Rékasi Károly betegágyánál

Détár Enikő műtét életveszély baleset kórház Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Honvéd Kórházban volt felesége, Détár Enikő is meglátogatta a színészt, aki kedden súlyos motorbalesetet szenvedett.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, egy autóssal ütközött össze. A színész állapotáról sorra érkeznek a hírek. A Blikk információja szerint, párja Pikali Gerda mellett exe, Détár Enikő is feltűnt a kórháznál.

Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Origo

Rékasi családtagjai és volt felesége szinte egymásnak adják a kilincset az intenzív osztályon lévő színész betegágyánál. Szerelme, Pikali Gerda, illetve a volt felesége, Détár Enikő is többször feltűntek kedden és szerdán a Honvédkórházban, de már a fia, Zsigmond is járt bent nála. Károly vidéken élő nővére, Erika és az édesanyja még kedden felutaztak a fővárosba.

Az első műtéten már átesett a színész

Rékasi Károly törött combcsontját kedd este megműtötték. A biztató hír pedig az, hogy bár nincsen magánál, ám a külvilágra reagál. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.