Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiast

Forrás: AFP/Roger Kisby -
akadályozás forgalom Enrique Iglesias rendőrség menedzser letartóztatás vezetés szabálytalanság vezetői engedély jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.

Letartóztatták Enrique Iglesiast. Az énekesnek még májusban gyűlt meg a baja a törvénnyel: akkor egy gyorsforgalmi út egy lezárt sávjában autózott lejárt jogosítvánnyal. Szabálysértés és a forgalom akadályoztatása miatt akkor felfüggesztették vezetői engedélyét.

Forrás: AFP/Roger Kisby

A Florida Highway Patrol szerint azonban a rendőrség ismét szabálytalankodáson kapta Iglesiast, akit hófehér Cadillacjével állítottak félre. Bár az énekes megpróbált a vezető ülésből az autó hátsó részébe húzódni, átadva a volánt a vele utazó menedzserének, nem voltak elég fürgék.

A rendőr azonnal kiszúrta, miben mesterkednek, és letartóztatta őket. Iglesias és menedzsere, Abel Tabuyo óvadék ellenében távozhattak, tárgyalásukat elhalasztották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.