Hoppá! Felkészültek Erzsébet királynő esetleges halálára

Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga -
bejelentés halál kutya Erzsébet királynő halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet brit királynő idén 89 éves. És bár egészségi állapotával szerencsére nincsenek komoly gondok, nem csoda, ha az ország felkészül arra, hogyan fogják bejelenteni majd a királynő halálát. 

A bejelentést ezúttal nem a közösségi média felületein teszik meg, hanem a brit nemzeti csatornán, a BBC-n fogja közölni a szomorú hírt. A csatorna vezető férfi műsorvezetőinek félévente tesztfelvételt kell készítenünk a bejelentésről, és az öltözetükre is nagy hangsúlyt fektet a csatrona: fekete öltönyt és fekete nyakkendőt kell viselniük a hír közlésekor - írja a hot!.

Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A hír bejelentésétől egészen a temetésig a csatorna nem sugározhat humoros műsorokat, természetesen a királynő életével kapcsolatos dokumentumfilmek kerülnek majd leginkább adásba.

A szörnyű eset bekövetkezte után a királynő kedvencei, a tündéri kis corgik Anna hercegnőhöz és András herceghez kerülnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.