8 hétig nem ment vécére, majd meghalt a tinédzser

halál vécé szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus halált halt az a 16 éves lány, aki két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését. Az angol fiatallal szívroham végzett. 

Emily Titterington enyhe autizmussal küzdött és furcsa fóbiában szenvedett: irtózott a vécéktől. Éppen emiatt két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését, aminek következtében szívrohamot kapott és meghalt - írja az Independent.

Forrás: Thinkstock

Mivel a méreganyag hihetetlen mértékben felhalmozódott a szervezetében, a szervei elkezdtek súlyosan alulműködni, a keringési rendszere felborult. Otthonában esett össze, a kiérkező mentősöket pedig megdöbbentette a látvány. "Sokkoló volt! A lány hasa annyira fel volt puffadva, hogy az alsó bordái előrébb tolódtak, mint az ágyéka" - mondta az Independent magazinnak az egyik mentős, Lee Taylor.

Ismét felütötte a fejét az ebola Libériábanhttp://www.life.hu/drlife/20150703-ismet-felutotte-a-fejet-az-ebola-liberiaban.htmlLibériában csütörtökön már egy harmadik embernél is kimutatták, hogy ebolával fertőzött. Mindezt két hónappal azután, hogy az országot az Egészségügyi Világszervezet ebolamentesnek nyilvánította - írja az MTI.Dr. LifeJim Carrey szerint mérgezik a gyerekeket - a Twitteren üzent a világnakhttp://www.life.hu/drlife/20150703-jim-carrey-szerint-a-vedooltasokkal-mergezik-a-gyerekeket-a-twitteren-uzent-a-vilagnak.htmlItthon is megoszlanak a vélemények a gyermekeknek beadandó kötelező védőoltásokkal kapcsolatban. Egyesek szerint fontosak, hiszen ezek mellőzésével régen nem látott halálos kórok terjedhetnének ismét el, míg mások szerint ezek csak mérgek. Dr. Life--Kórházban van Esmeralda! A sorozatsztár balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150703-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-balesetet-szenvedett-es-korhazba-kerult.htmlMunkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. Dr. Life--Megműtötték Damu Roland feleségét: fájdalomcsillapítókkal aludta át az éjszakáthttp://www.life.hu/drlife/20150703-damu-roland-felesege-azutan-fajdalomcsillapitokkal-aludta-at-az-ejszak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész felesége, Edina, a frissen élezett sövényvágóval vágta le kis híján az ujját. Azóta kiderült, a pár már csak szörnynek hívja a szerkezetet, amit soha többet nem fognak használni.Dr. Life--Semmire nem emlékszik a balesetből Rékasi Károly?http://www.life.hu/drlife/20150703-rekasi-karoly-semmire-nem-emlekszik-a-balesetbol-rekasi-karoly.htmlMint azt korábban a Life.hu megírta, kedden súlyos motorbalesetet szenvedett Rákasi Károly. A napokban a család közleményt adott ki, hogy a színész eszméleténél van, lapinformációk szerint azonban nem emlékszik arra, mi történt vele.Dr. Life--„Úgy éreztem, ott fogok meghalni!” - A sebezhetetlennek tűnő sztárok is pánikolnakhttp://www.life.hu/drlife/20150630-panikroham-betegseg-szorongas-sztarok.htmlTöbb mint 40 millió amerikai felnőtt szorong vagy szenved pánikbetegségben. Világviszonylatban nézve minden tizedik embert érint. Mindez alól persze a hírességek sem kivételek, közülük néhányan őszintén vállalják, hogy olykor - vagy gyakran - pánikban törnek ki, amikor épp nem a rivaldafényben pompáznak. Hetet kiemelünk közülük.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.