Konyhakéssel támadt rá exére az egykori szupermodell

Forrás: Northfoto -
exbarát rendőrség szupermodell támadás konyhakés szúrás letartóztatás Sophie Anderton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitatkoztak, majd késsel megszúrta volt párjának karját Sophie Anderton. A modellt letartóztatták.

Őrizetbe vették Sophie Andertont. A 38 éves modell, aki az utóbbi időben drog- és alkoholproblémáival kerül a figyelem középpontjába, a jelentések szerint konyhakéssel támadt rá exbarátjára, Guy Urquhartre nyugat-londoni otthonában.

Forrás: Northfoto

A 44 éves üzletembert, aki Franciaországban él, szúrta meg a késsel, de sérülése a jelentések szerint nem komoly. A The Sun értesülései szerint a pár egy bárban volt, innen mentek át végül Anderton lakására, ahol vitatkozni kezdtek, majd a modell késsel a férfira támadt. A rendőrség őrizetbe vette Sophie Andertont, egyelőre vizsgálják az ügyet.

Ez a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-egy-fitnesz-blogger-vegigcsinalta-a-victorias-secret-modellek-4-honapos-edzeset-es-dietajat.htmlNem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.Ez Zsír!OrigoBugyiban ünnepelte a szabadságot Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150705-kendall-jenner-bugyiban-unnepelte-az-amerikaiak-fuggetlenseg-napjat-instagramon.htmlHála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.Trend--Pózolj te is provokatív glamour fotókon - a világhírű Anne Barlinckhoff modelleket kereshttp://www.life.hu/trend/20150630-pozolj-te-is-provokativ-fotokon-a-vilaghiru-anne-barlinckhoff-modelleket-keres.htmlAnne Barlinckhoff világhírű fotógráfus meghökkentő fotósorozatai már bejárták a világot. Gyönyörködj bennük te is és ha kedvet kaptál a pózoláshoz, jelentkezz a művésznőnél. Lehet, hogy te leszel a következő modellje. Trend--"Guggolás nélkül nincs kerek popsi" - Tézsla Ági fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-tezsla-agi-fitneszmodell-igy-edz-etkezik-tippek-trukkok.htmlFelejtsd el a cukros üdítőket, a fehérlisztet, végezz sok-sok guggolást – de mi más kell még a tökéletes bikinialakhoz? Sorozatunkban ezúttal Tézsla Ági fitneszmodell árulta el a trükkjeit és azt, ő mivel is tartja magát formában. Ez Zsír!ThinkstockVan, akit nem érdekel, ha kellemetlenül érzed magad a bikinije miatthttp://www.life.hu/trend/20150703-loey-lane-divatvloggert-nem-erdekli-ha-masok-kellemetlenul-erzik-magukat-bikiniteste-miatt.htmlMi az, hogy bikinialak? Miért mások mondják meg neked, hogy mit vehetsz fel a strandon, és mit nem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a plus-size divatvlogger, Loey Lane.Trend--Hihetetlen formában az énekesnő! Visszatért hippikorszakához a közel 70 éves Cherhttp://www.life.hu/trend/20150703-cher-enekesno-visszatert-a-regi-hippis-stilusahoz.htmlA dívás stílusnak leáldozott: a 69 éves énekesnő visszatért a jól bevált bohém stílusával, és fiatalabb, mint valaha!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.