Rékasi Károly már kommunikál a látogatóival

Forrás: Facebook/Barátok Közt -
motorbaleset intenzív osztály baleset RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Most újabb jó hírek érkeztek, a színész kikerült az intenzív osztályról és az ápolását baleseti sebészeti osztályon folytatják. Rékasi Károly állapota stabil és kielégítő. Természetesen sokat pihen, eszméletén van, saját maga lélegzik, kommunikál a környezetével, napról napra javul az állapota írja az Origo.hu az RTL Klubra hivatkozva.

Forrás: Facebook/Barátok Közt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.