Életveszélybe került Susan Boyle - Telefonos fenyegetéseket kapott

Forrás: AFP/Robert Benson -
fenyegetés Susan Boyle Got Talent zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges énekesnőt egy vallási fanatikus zaklatta telefonon; a férfi többször megfenyegette Susan Boyle-t. 

A skót származású énekesnő annyira féltette az életét, hogy rendőrségi védelmet is kért, miután egy sor fenyegető telefonhívást kapott egy férfitól, aki sértő megjegyzéséket tett Susan Boyle vallására.

Forrás: AFP/Robert Benson

"Tudomást szerezett róla, hogy katolikus vagyok, és a vallásomat, a pápát, valamint a keltákat is többször szidta. Majd megfenyegetett, hogy tudja, hol lakom" - mondta a Sunday People magazinnak a brit Got Talent egykori győztese. Susan Boyle, akit Asperger-szindrómával diagnosztizáltak, annyira félt, hogy rendőri védelmet is kért.

Botrány! Visszaéltek Kiss Daniella nevével?http://www.life.hu/sztarok/20150706-kiss-daniella-a-miss-world-hungary-szepsegkiralynoje-nevevel-visszaeltek.htmlÚgy tűnik, csúnyán viasszaéltek a Miss World Hungary szépségkirálynőjének nevével. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huExkluzív! Fehér Balázs elárulta, mi van közte és Hien közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150702-feher-balazs-a-hiennel-valo-kapcsolatarol-meselt.htmlEgyre többet látni együtt a Carbonfools énekesét és Hient, akikről egy ideje már az a szóbeszéd járja, hogy egy párt alkotnak. Fehér Balázs most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoRihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/sztarok/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigoHisztis díva lett Caitlyn Jennerből?http://www.life.hu/sztarok/20150626-caitlyn-jenner-az-egykori-bruce-jenner-nemvalto-mutetje-utan-hisztis-diva-lett.htmlÚgy tűnik, az egykori hétpróbás olimpikon, Bruce Jenner műtétjével nemcsak nemet, hanem személyiséget és viselkedési formát is váltott. TV + SztárokOrigoErre még David Beckham nagyanyja is büszke lennehttp://www.life.hu/sztarok/20150624-david-beckham-a-buckingham-palotaban-fotozkodott-erzsebet-kiralynovel.htmlA sztárfocista nemrég egy olyan fogadáson vett részt, amely bővelkedett az illusztris vendégekben.TV + Sztárok--Az ismert külföldi énekes érettebb magyar nőre vágyik?http://www.life.hu/sztarok/20150623-haddaway-az-erettebb-noket-kedveli-es-magyar-baratnore-vagyik.htmlA hétvégi Magyarország szépe választás sztárvendége Haddaway volt. A világhírű énekes a Life.hu riporterének elárulta, az érettebb nőket szereti és egyáltalán nem bánná, ha magyar barátnője lenne.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.