44 évesen elhunyt a 80-as évek sztárja

Forrás: Northfoto -
halál színésznő alvási apnoé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták coloradói otthonában a 44 éves Amanda Petersont, aki a 80-as években több tinifilmben is játszott.

Vasárnap hunyt el a Bérbarátnő álomáron című film főszereplője. A halál okát még nem tisztázták, édesapja azonban azt nyilatkozta, hogy alvási apnoéban, vagyis alvásfüggő légzészavartól szenvedett a lánya, ami közrejátszhatott a halálában.

Forrás: Northfoto

"Embertelenül bántak velünk" - Szervezetlenség és fejetlenség az RTL Klubnálhttp://www.life.hu/news/20150707-szervezetlenseg-es-fejetlenseg-az-rtl-klubnal-a-hungarys-got-talent-musorban.htmlA nyugat.hu információi szerint embertelen körülmények várták a szombathelyi kötélugró csapatot az RTL Klub tehetségkutatójában. Úgy tudni, egy légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakozniuk Hungary's Got Talent előválogatóján.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huEgy lány megfojtotta barátnőjét, mert melegítőt viselthttp://www.life.hu/news/20150706-egy-lany-megfojtotta-baratnojet.htmlA 24 éves Jessica egy romantikus vacsora reményében ment a 21 éves Samantha lakásába. Az este azonban halálos véget ért. NewsThinkstockA nap videója: így tüntet jógázó gazdája ellen a macskahttp://www.life.hu/news/20150706-a-macskat-hidegen-hagyja-hogy-gazdaja-jogas-videot-szeretne-kesziteni-es-betelepszik-a-kepbe.htmlA szemfüles cirmost nem érdekelte, hogy gazdija jógapózban szeretett volna magáról videót készíteni.News--A végéhez közeledik a sivatagi forrósághttp://www.life.hu/news/20150706-az-idojaras-elorejelzes-szerint-julius-7-ig-kedd-delutanig-tart-meg-a-kanikulai-meleg.htmlHétfőn és kedden még marad a szaharai meleg, szerda este azonban érkezik az enyhülés.News--80 éves a Dalai Lámahttp://www.life.hu/news/20150706-dalai-lama-ma-junius-6an-lett-80-eves.htmlA 14. dalai láma, a tibeti buddhizmus vallási vezetője tegnap 80 éves lett.News--Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfihttp://www.life.hu/news/20150703-hajlektalan-ferfi-nyugozte-le-zongorajatekaval-a-jarokeloket.htmlA floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.