Lenyúlt egy méhészkalapot Csobot Adél, vajon hová veszi fel?

Forrás: Redlemon -
Csobot Adél méhészet Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Horányi Juli, az X-Faktor sztárjai úgy döntöttek, egy délután erejéig méhésznek állnak.  A szkafanderszerű ruhába bújva végül bebizonyították, akár méhészként is megállnák a helyüket, sőt Adél megtartotta a méhészkalapot is.

Vadregényes környezetben, egy erdő szélén megbújó telepen ismerkedett a méhészet rejtelmeivel Csobot Adél és Horányi Juli. A lányokat tapasztalt szakember várta a helyszínen, ahol első lépésként védőfelszerelést: overallt és kalapot kaptak. A komoly óvintézkedések kissé megingatták az X-Faktor egykori versenyzőinek magabiztosságát, de végül lelkesen próbálták ki, milyen a méhészek élete.

Horányi Juli először járt méhészetben, de a szakértő jelenléte végül őt is megnyugtatta.

"Tipikus pesti lányként nagyon ritkán van alkalmam kiszabadulni a természetbe. Érdekes volt belelátni, hogyan dolgoznak a méhek, de természetesen csakis védőruhában mehettünk a közelükbe. Az overál a kalappal együtt olyan volt, mint egy űrruha, szinte már vártam, hogy megszűnjön a gravitáció" - mesélte nevetve a mézrajongó énekesnő. "Borzasztóan édesszájú vagyok, nálam mindenben elfér egy kis méz, legyen az étel vagy akár egy jó ital. Leginkább az íze miatt kedvelem, de persze az sem mellékes, hogy nagyon sok jótékony hatása van" - tette hozzá Horányi Juli.

Forrás: Redlemon

Julival ellentétben Adél vidéken nőtt fel, és bár találkozott már közelről méhekkel, a szakma rejtelmeiben ennyire sosem mélyedt még el.

"Azt hiszem, ezek után még jobban értékelem a méhek munkáját, ugyanis énekesként,ha bármi gond van a torkommal, először mindig mézet eszem, és általában segíteni szokott" - mesélte a mindig mosolygó énekesnő, akinek annyira megtetszett a méhészkalap, hogy meg is tartotta, ezzel is gazdagítva különleges kalapgyűjteményét.

Forrás: Redlemon

Évek óta a Balatonon nyaralnak Sophia Loren magyar unokáihttp://www.life.hu/sztarok/20150706-evek-ota-a-balatonon-nyaralnak-sophia-loren-magyar-unokai-vittorio-es-beatrice.htmlSophia Loren magyar unokái, Vittorio és Beatrice tökéletesen beszélnek magyarul, és évek óta a Balatonon töltik a nyarat. A két nagymama, a világsztár Loren és Andrea édesanyja is kényezteti a csöppségeket, akik nem is tudják, hogy az olasz nagyi a világ egyik legismertebb asszonya.TV + Sztárok--Varga Viktor is helyet kapott Cinthya Dictator új hálójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-megmutatjuk-cinthya-dictator-uj-halojat-amiben-varga-viktor-is-helyet-kapott.htmlUgye senki sem gondolta, hogy Cinthya Diktator új lakásának hálószobája átlagosan lesz berendezve? Megmutatjuk, milyen extra ágyban hajtja álomra a fejét a különc lány.TV + Sztárok Palvin Barbi fejjel lefelé száguldotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706--palvin-barbi-fejjel-lefele-szaguldott-a-red-bull-air-race-budapesti-versenyhetvegejen.htmlPalvin Barbi bebizonyította, hogy a szépség és a vakmerőség gyakran kéz a kézben jár. A Red Bull Air Race budapesti versenyhétvégéjén a világhírű modell beszíjazta magát egy műrepülő versenygépbe és nemhogy bátran vette a fordulatokat a levegőben, de még biztatta is a pilótát, hogy nyugodtan vállaljon be vakmerő manővereket.TV + SztárokOrigoHugh Jackmant eltiltották Angelina Jolie-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-hugh-jackman-szineszt-felesege-eltiltotta-angelina-jolietol.htmlA színész, aki mindig a legszebb nőkkel forgathat, Angelina Jolie-t soha nem kaphatja meg. De vajon miért?TV + Sztárok--Istenes Bence a szenvedélybetegségekről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-istenes-bence-nem-fel-a-szenvedelybetegsegektol.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Istenes Bencét faggatta. TV + Sztárok--Rékasi Károly már kommunikál a látogatóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-mar-kommunikal-a-latogatoival-es-kikerult-az.htmlA sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.