Nem kér a plasztikai sebészetből Miss Universe Hungary

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Vajna Timi Miss Universe Hungary plasztika anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt Miss Universe Hungarynak választották Nagy Nikolettát. A 20 éves tanuló átvette nyereményeit, de az egyik felajánlással biztos nem él.

Rengeteg ajándékot kapott Miss Universe Hungary, aki nem mindent tart meg. A Vajna Timi által felajánlott készpénzt a Hospice Alapítványnak adja, míg a plasztikai sebész szépészeti műtétjét egy valóban rászoruló kezelésére fordítaná.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nem szeretnék, és nem is tervezek semmiféle plasztikai műtétet, nekem fontos, hogy továbbra is természetes szépségnek maradjak meg. A nézők ezekkel az adottságokkal választottak királynőjüknek, és találtak alkalmasnak arra, hogy a korona a fejemre kerüljön. Semmi szükségem nincs arra, hogy plasztikáztassam magamat. Még a szájam feletti, apró anyajegyet sem távolíttatnám el, ezt a szexepilemnek tartom. Így, miután rajtam nem lesz szükség korrekcióra, a szépészeti beavatkozás lehetőségét is szándékomban áll felajánlani valakinek. Egy olyan nőre gondoltam, akinek ténylegesen szüksége lenne rá, hogy a sebész valamelyik testrészét helyreállítsa, és ezáltal jobb életet tudjon élni. De ezt meg kell még beszélnem a szervezőkkel" – árulta el a szépségkirálynő, aki a verseny tulajdonosa, Vajna Timi által felajánlott készpénzt a Hospice Alapítványnak adományozta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Szerencsére nekem nem volt a családomban rákos beteg, viszont ismerőseim körében igen, így tisztában vagyok vele, hogy ez egy szörnyű betegség. Mindenkit segíteni kell, akit valamely módon érint" - tette hozzá Niki, aki hétfőig még biztos nem vezetheti új kocsiját, amit egy év használatra kapott.

„A jövő hétfőn vizsgázom forgalomban. Már két hónapja meg kellett volna csinálnom, de annyi minden elfoglaltságom adódott, hogy nem jött össze. De alig várom, hogy utcára mehessek az új kocsival" - tervezget a szépségkirálynő, akit egyre többen felismernek.

„A főiskolán többen is megkérdezték, hogy én vagyok-e a Nagy Niki, és gratuláltak, amikor a szóbeli vizsgára vártam. Sikeresen levizsgáztam, de az elképzelhető, hogy ősszel halasztok egy évet a tanulmányaimmal, hisz a világversenyre kell készülnöm.”

Melyik magyar híresség visel anyajegyet az arcán?

Dobó Kata
Görög Zita
Bangó Margit
Bíró Ica
Szunai Linda szépségkirálynő
Pikali Gerda

Vajna Timi visszaadná Sarka Katának a Miss Universe Hungaryt: "Egyszerűen nem éri meg ezt a szépségversenyt megrendezni!"http://www.life.hu/sztarok/20150622-vajna-timi-visszaadna-sarka-katanak-a-miss-universe-hungaryt-nem-eri-meg-megszervezni.htmlÚgy tűnik, hogy Timi lelkesedése a szépségverseny-szervezésért alábbhagyott, jövőre szabadulna a Miss Universe Hungary licencétől.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKülönös szakmája van Miss Universe Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/sztarok/20150608-nagy-nikolettanak-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kulonos-szakmaja-van.htmlA TV2 Mokka adásában árulta el a szépségkirálynő, milyen különös munkája van, és éppen mit tanul.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKulisszatitkok a Miss Universe szépségversenyről: Vajna Timi nem követi, hanem diktálja a trendet!http://www.life.hu/sztarok/20150604-kulisszatitkok-a-miss-universe-szepsegversenyrol-vajna-timi-nem-koveti-hanem-diktalja-a-trendet.htmlGyémánt kifutóval, több milliós ékszerekkel, és ezzel járó, kiemelt biztonsági intézkedésekkel készülnek a Miss Universe Hungary döntőjére. Eláruljuk a kulisszatitkokat!TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMagyarország szépe: Vajna Timinél kiesett a versenyből, Sarka Katánál királynőnek választották Kiss Danielláthttp://www.life.hu/sztarok/20150622-kiss-daniella-miss-world-hungary-2015-vajna-timinel-kiesett-sarka-katanal-kiralyno-lett.htmlMásodik nekifutásra valósult meg az álma Kiss Daniellának, aki Kulcsár Edinától, a világ második legszebb nőjétől vehette át a koronát. Daniella tavaly, Vajnáék szépségversenyén már megmérette magát, de akkor még a legszebb három lány közé sem jutott be.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan a Magyarország szépe győztese: Ő a leggyönyörűbb magyar lányhttp://www.life.hu/sztarok/20150621-kiss-daniella-nyart-de-ok-a-magyarorszag-szepe-gyoztesei-2015-ban.htmlVéget ért a Miss World Hungary, így megvan hazánk legszebbje. Íme, ő.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDöntsd el, ki a szebb! Kulcsár Edina vagy Kiss Daniella?http://www.life.hu/sztarok/20150622-kulcsar-edina-2014-miss-hungary-world-gyoztese-vagy-kiss-daniella-a-2015-miss-hungary-world-gyoztese.htmlA tavalyi Miss Hungary World győztese, Kulcsár Edina vasárnap este átadta koronáját az új győztesnek, szerinted a zsűri jó döntést hozott?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.