Élményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón a lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.

A világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina modellkarrierje során már megfordult néhány exkluzív helyen, de amit Monte-Carlóban látott és tapasztalt, azon még ő is meglepődött. És nem csak a külsőségekre gondolt.

Kulcsár Edina és Sarka Kata Monte-CarlóbanForrás: Facebook

„Sajnos csak három napot töltöttünk a miniállamban, ahol mindenki mosolyog a másikra, az emberek kedvesek egymással. Látszott rajtuk a kiegyensúlyozottság, boldogság, és persze a jólét. Itt nem hordják fent az orrukat a gazdagok sem. Albert herceg jó barátja, akit sofőr szokott furikázni, személyesen jött értünk egy Rolls-Royce-szal a reptérre, és csodálatos szállodába szállított. Ennyire közelről még nem láttam ilyen luxust. Kirándultunk Cannes-ba, fürödtünk a tengerben. Vasárnap este pedig konzulok, miniszterek, hercegek és gyémántkereskedők között mutattuk be a magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit, egy gyönyörű strandon, ahol 30-40 asztalnál foglaltak helyet az előkelőségek. Sajnos nem láttuk Albert herceget" – mesélte lelkesen Edina, akit mindenhol fotóztak, sőt megtapsolták, amikor a kifutón mint Európa legszebb lányát mutatták be.

A fogadáson egy gyémántkereskedő észlelte, hogy Katával a saját ékszereinket viseljük. Az üzletember megdicsért minket, majd felajánlotta a méregdrága ékszereit. Hatalmas köves gyűrűt kaptam, és több száz karátos gyémántok, igazgyöngyök kerültek a nyakunkba aznap este. És nem állt mellettünk biztonsági őr!"