Többmilliós gyémántot akasztottak Sarka Kata és Kulcsár Edina nyakába Monte-Carlóban

Forrás: Facebook -
Sarka Kata Monte Carlo Kulcsár Edina gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón a lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.

A világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina modellkarrierje során már megfordult néhány exkluzív helyen, de amit Monte-Carlóban látott és tapasztalt, azon még ő is meglepődött. És nem csak a külsőségekre gondolt.

Kulcsár Edina és Sarka Kata Monte-Carlóban Forrás: Facebook

„Sajnos csak három napot töltöttünk a miniállamban, ahol mindenki mosolyog a másikra, az emberek kedvesek egymással. Látszott rajtuk a kiegyensúlyozottság, boldogság, és persze a jólét. Itt nem hordják fent az orrukat a gazdagok sem. Albert herceg jó barátja, akit sofőr szokott furikázni, személyesen jött értünk egy Rolls-Royce-szal a reptérre, és csodálatos szállodába szállított. Ennyire közelről még nem láttam ilyen luxust. Kirándultunk Cannes-ba, fürödtünk a tengerben. Vasárnap este pedig konzulok, miniszterek, hercegek és gyémántkereskedők között mutattuk be a magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit, egy gyönyörű strandon, ahol 30-40 asztalnál foglaltak helyet az előkelőségek. Sajnos nem láttuk Albert herceget" – mesélte lelkesen Edina, akit mindenhol fotóztak, sőt megtapsolták, amikor a kifutón mint Európa legszebb lányát mutatták be.

A fogadáson egy gyémántkereskedő észlelte, hogy Katával a saját ékszereinket viseljük. Az üzletember megdicsért minket, majd felajánlotta a méregdrága ékszereit. Hatalmas köves gyűrűt kaptam, és több száz karátos gyémántok, igazgyöngyök kerültek a nyakunkba aznap este. És nem állt mellettünk biztonsági őr!"

Etikettórán készül Albert herceg elé Sarka Kata és a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-etikett-oran-keszul-albert-herceg-ele-sarka-kata-es-a-szepsegkiralynok-kiss-daniella.htmlEtikettórán vett részt Sarka Kata a királynőkkel, mert a hétvégén a monacói hercegi pár előtt is bemutatkoznak egy nagyszabású divatbemutató keretében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata is a monacói hercegi pár elé járulhttp://www.life.hu/sztarok/20150610-a-monacoi-charl-ne-hercegno-uzent-a-magyar-divattervezonek-ruzsa-magdolnanak.htmlA Magyarország szépe 21 indulója Monacóba utazik, hogy bemutassák egy magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit. De nemcsak ők járulnak a hercegi pár színe elé, hanem Sarka Kata és Kulcsár Edina is.TV + SztárokSarka Kata elindult Monte Carlóba, ahol találkozik a monacói hercegi párralhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-sarka-kata-a-hetvegen-talalkozik-albert-herceggel.htmlPéntek reggel elindult Monte Carlóba Sarka Kata és csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. TV + SztárokOrigoSarka Kata:"Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék"http://www.life.hu/sztarok/20150628-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-civil-eletre-vagyik.htmlSarka Kata bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.TV + Sztárok--Magyarország szépe: Vajna Timinél kiesett a versenyből, Sarka Katánál királynőnek választották Kiss Danielláthttp://www.life.hu/sztarok/20150622-kiss-daniella-miss-world-hungary-2015-vajna-timinel-kiesett-sarka-katanal-kiralyno-lett.htmlMásodik nekifutásra valósult meg az álma Kiss Daniellának, aki Kulcsár Edinától, a világ második legszebb nőjétől vehette át a koronát. Daniella tavaly, Vajnáék szépségversenyén már megmérette magát, de akkor még a legszebb három lány közé sem jutott be.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan a Magyarország szépe győztese: Ő a leggyönyörűbb magyar lányhttp://www.life.hu/sztarok/20150621-kiss-daniella-nyart-de-ok-a-magyarorszag-szepe-gyoztesei-2015-ban.htmlVéget ért a Miss World Hungary, így megvan hazánk legszebbje. Íme, ő.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.