Johnny Depp lánya lenne Natalie Portman kishúga?

Forrás: AFP -
hasonlatosság Vanessa Paradis Natalie Portman Johnny Depp Lily Rose Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kísérteties, mennyire hasonlít a világsztár 15 éves lánya, Lily Rose A fekete hattyú színésznőjére!

Telik az idő: Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily Rose Depp gyönyörű fiatal nővé serdült. A fiatal lány a minap a párizsi divathéten jelent meg világsztár édesanyjával Karl Lagerfeld haute couture show-ján.

Forrás: AFP

Akár a smink, akár a fénykép furcsa szöge tehet róla, de meg kell állapítanunk: Lily Rose olyan, mintha Natalie Portman kishúga lenne, annyira hasonlítanak egymásra! Te mit gondolsz?

Szerinted hasonlít egymásra Natalie Portman és Lily Rose Depp?

Melltartó nélkül mászkált Natalie Portmanhttp://www.life.hu/trend/20150630-natalie-portman-melttarto-nelkul-kinyult-feher-poloban-maszkalt.htmlKisfiával ment sétálni hétfőn a színésznő, aki virágos szoknyájához egy fehér, kinyúlt pólót vett fel. A melltartó viszont kimaradt a reggeli öltözködésnél.TrendOrigoNem tudod, mire költsd el fölös millióid? Vedd meg Johnny Depp különleges birtokát!http://www.life.hu/otthon/20150701-hiressegek-aruljak-otthonukat.htmlAzt már korábban megírtuk, hogy a lakásvásárlás előtt állóknak milyen tanácsokat érdemes megfogadniuk, és milyen részleteket kell jól átgondolniuk. Tehát most, hogy már mindenki mindent tud, jöhet a lakásnézegetés! Az alábbiakban egy igen különleges válogatással szeretnénk azoknak segíteni, akiknek bőven van mit a tejbe aprítani!Otthon--Boldog születésnapot, Natalie Portman!http://www.life.hu/news/20150609-natalie-portman-33-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Oscar-díjas színésznő június 9-én ünnepli 34. születésnapját. Isten éltesse!News--Végre előbújtak a friss házasok! Johnny Depp és Amber Heard kéz a kézben mutatkoztakhttp://www.life.hu/intim/20150421-johnny-depp-szinesz-es-felesege-amber-heard-eskuvojuk-utan-kez-a-kezben-mutatkoztak-ausztraliaban.htmlA friss házasokat régen láttuk, de most végre megmutatták magukat: a mai napon Ausztráliában landoltak, és kéz a kézben hagyták el a repülőteret.Intim--Natalie Portman Cannes-ban mutatta meg a bugyijáthttp://www.life.hu/trend/20150518-natalie-portman-a-cannes-i-filmfesztival-egyik-premierjen-mutatta-meg-bugyijat-atlatszo-ruhaban.htmlBár a cannes-i filmfesztiválon elég sokan villantanak, mégsem éppen a színésznőtől vártuk, hogy megmutatja az alsóneműjét.Trend--Börtönt kaphat Johnny Depp a kutyái miatthttp://www.life.hu/news/20150526-johnny-depp-borton-es-penzbuntetest-is-kaphat-az-ausztral-hatosagoktol-kutyai-miatt.htmlKomoly büntetést szabhatnak ki a színészre, amiért az ausztrál törvényekre fittyet hányva becsempészte két yorkshire terrierjét a szigetországba.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.