Lola: "Sosem leszek ropilány"

tej anyatej Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Lolát kapta mikrofonvégre, és többek között főzési és étkezési szokásairól faggatta. 

Vajon tud-e főzni Lola? Szokott-e egészségtelen ételeket enni? Evett-e már udvariasságból tevehúst? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz, ha megnézed az alábbi videót!

Istenes Bence a szenvedélybetegségekről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-istenes-bence-nem-fel-a-szenvedelybetegsegektol.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Istenes Bencét faggatta. TV + Sztárok--Megműtteti melleit az RTL sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20150706-megmutteti-melleit-horvath-greta-az-rtl-sztarja.htmlA ma esti Szelfiben Gréta beavatja a nézőket következő nagy tervébe. Az RTLII fiatal anyukája szeretne újra elégedetten tükörbe nézni, azért úgy dönt, egy orvosra bízza mellei rendbehozatalát.TV + Sztárok--Som-Balogh Edinát hamis pornóképpel alázták meghttp://www.life.hu/sztarok/20150625-som-balogh-edinat-hamis-pornokeppel-alaztak-meg.htmlVisszaéltek a Barátok Közt gyönyörű sztárjának jogaival egy pornóújságban. Ráadásul a várt kártérítést nem csak hogy nem kapta meg, hanem még pórul is járt. TV + Sztárok--Nem tudja a Magyarország Szépe udvarhölgye, hol lesz a Miss World http://www.life.hu/sztarok/20150624-interju-a-magyarorszag-szepe-udvarholgyeivel.htmlMiért jó másodiknak lenni? Milyen érzés csak kicsivel lemaradni a legszebb mögött? Ezekről faggatja a Life.hu riportere a Magyarország Szépe két udvarhölgyét. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIsmét csalódhat Völgyesi Gabi?http://www.life.hu/sztarok/20150622-volgyesi-gabinak-szuletesnapja-lesz-a-szelfiben.htmlAz RTLII Szelfi című műsorának ma esti adásában ünneplik Völgyesi Gabi születésnapját. A Unique énekesnője előre csalódottnak érzi magát. TV + Sztárok--Ágyhoz szíjazva, bepelenkázva feküdt az RTL sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20150619-berczesi-robert-arrol-a-naprol-mesel-mikor-elvitte-a-mento.htmlBérczesi Robi nem tagadja, 15 éven keresztül élt önpusztító életet kábítószerfüggőként. Egy héten átlagosan két éjszakát aludt, a többin képtelen volt pihenni az elfogyasztott drogoktól.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.