Még mindig balesetveszélyes az utca, ahol Rékasi Károly ütközött

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
baleset Barátok közt RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy az ott élők már korábban kérvényezték, hogy azon az útszakaszon, amelyen Rékasi Károly is balesetet szenvedett egy hete, szállítsák lejjebb a megengedett maximális sebességet és létesítsenek kijelölt gyalogátkelőhelyeket, érdemi változás nem történt. 

Még mindig veszélyes a 22. kerületben a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződése, melynél egy hete szenvedett súlyos motorbalesetet, Rékasi Károly, amikor egy autóssal ütközött össze. Az útszakaszt egyébként a Bors információi szerint a helyiek is veszélyesnek ítélték, és már hónapokkal ezelőtt kérvényezték, hogy korlátozzák a maximális sebességet 40-re, valamint létesüljenek kijelölt gyalogátkelőhelyek. Változásra azonban nem került még a balesetet követően sem sor - számolt be a lap.

A baleset helyszíne Forrás: Polesz Ábel

A motorbaleset körülményeivel kapcsolatban egyébként nyomozás indult közúti baleset gondatlan okozása miatt; az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Rékasi Károly múlt kedden szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.