Megszűnik a Kasza!? - Megszólalt a műsorvezető

Fotó: Polyak Attila - Origo -
TV2 Kasza! (tévéműsor) Kasza Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu már áprilisban arról írt, hogy megszűnhet Kasza Tibor műsora, a Kasza! A műsorvezető és a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás akkor cáfolta az értesüléseinket, ám most ismét arról szólnak a hírek: májusban nem csupán nyári szünetre ment a show, hanem végképp lekerül a műsorról. 

"Dolgozunk az őszi programstruktúra kialakításán, de még nem árulunk el részleteket azzal kapcsolatban. Egy biztos: Kasza Tibi hosszú évek óta erősíti a TV2 csapatát, és számolunk vele a jövőben is"mondta a Blikknek Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. A napilap ugyanis úgy tudja, a csatorna levette a műsoráról a Kasza! című műsort.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Bevallom, én nagyon büszke vagyok arra, hogy hatvan epizódot sikerült megélnie. Nem egyszerű műfajról van szó, sok nálam nevesebb műsorvezető próbálkozott már vele, és sokaknak bele is tört a bicskájuk" – kommentálta a hírt Tibi, és hozzátette: "A megújulás minden műsornak jót tesz, valószínűleg nincs ez másképp a Kasza! show-val sem. Ha valóban úgy alakul, hogy ősztől nem indul újra a műsorom, nekem is lesz egy kis időm feltöltődni, hogy esetleg tavasszal már újabb ötletekkel térhessek vissza. Természetesen folyamatosan megy az ötletelés, mit lehetne másképp, még jobban csinálni. A nyár egyébként is folyamatos koncertezéssel telik, ősszel pedig új lemezre és nagykoncertre készülök" – mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.