Újabb szépség tűnt fel Schobert Norbi mellett

Forrás: Facebook/Norbi Update -
kép fotó Rubint Réka unokahúg Schobert Norbert szépség Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű hölgykoszorúval fényképezkedett a fitneszguru. De vajon ki az a szépség Norbi balján?
Forrás: Facebook/Norbi Update

Az ismeretlen szépség nem más, mint Rubint Rella, Réka 17 éves unokahúga, akit Réka annak idején az egyik lehetséges utódjaként emlegetett.

Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/intim/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huRubint Réka megmutatta eszméletlen dekoltázsát http://www.life.hu/ez-zsir/20150627-rubint-reka-fintesz-edzo-eszmeletlen-dekoltazst-villantott.htmlHatalmas dekoltázst villantott a medenceparton Rubint Réka, aki ezúttal is hihetetlenül szexi megjelenésével hódit. Ez Zsír!OrigoFélelmetesen néz ki Schobert Norbi és a kis Larahttp://www.life.hu/csalad/20150613-schobert-norbi-fitneszguru-es-kislanya-lara-furcsa-arckifejezessel-fotozkodtak.html"Betegek", a családom – ezekkel a szavakkal posztolt a közösségi oldalára egy képet Rubint Réka.Család--Schobert Norbi elengedte Tóth Vera kezét: nem noszogatja tovább, hogy lefogyjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-schobert-norbert-fitneszguru-nem-noszogatja-tovabb-toth-verat-hogy-fogyjon.htmlA híres fitneszguru állítólag arról vallott: nem érzi Tóth Verán a törekvést, így nem akarja őt tovább noszogatni. Az énekesnő fél éve kezdett el Schobert Norbi módszerével fogyókúrázni. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huHatalmasat nőtt Rubint Réka kislánya: Lara bulizni jár http://www.life.hu/csalad/20150523-rubint-reka-kislanya-mar-bulizni-jar.htmlMegható bejegyzést tett közzé Rubint Réka közösségi oldalán lányával, Larával kapcsolatban.CsaládOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Schobert Norbi egy poéta, akkor is szeretné, ha meghízna a Réka"http://www.life.hu/sztarok/20150701-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-schobert-norbi-rubint-reka-berki-natasa-zselyke-majka-keresztes-ildiko.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.