Kimenőt kapott az RTL sztárja: Muszáj kikapcsolnia

Forrás: Facebook/ Horváth Gréta -
Horváth Gréta házasság Szelfi (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta a Szelfi utóbbi adásaiban ragyog. Az RTLII videónapló-sorozatának fiatal anyukája nagyon boldog, hogy válságban lévő házassága kezd rendeződni. A ma esti adásban arra készül, hogy végre ő is kap egy estényi kimenőt.

„Nagyon várom a ma estét, mert végre elmegyünk a csajokkal koktélozni” – meséli lelkesen kamerájának Gréta. „Ezer éve tervezzük. Megkértem Nikoszt, hogy vigyázzon Filkóra. Baromira remélem, hogy ma nem fog elkésni és pontos lesz, nekem fontos, hogy ma el tudjak menni.”

Forrás: Facebook/ Horváth Gréta

Megfigyelve az utóbbi hetek eseményeit, nem csoda, hogy Gréta egy kis kikapcsolódásra vágyik. Sok megbeszélnivalójuk akad a barátnőkkel. A gyönyörű anyuka a héten azt is elárulta a Szelfiben, hogy szívesen megcsináltatná melleit, hiszen bár soha nem volt velük problémája, a szülés óta nem tetszik neki a kép, amit a tükörben lát.

Vigyázz, kész, Sound! Ismét jöhet a gumicsizma!http://www.life.hu/sztarok/20150708-balaton-sound-elindult-a-nulladik-nap.htmlMegnyitotta kapuit a Balaton Sound, majd azonnal el is áztatta a nulladik napra érkezőket a beígért, nyári zivatar! Elő lehet venni a gumicsizmákat és esőkabátokat!TV + SztárokOrigoNóci: "Újra levetkőznék a nyuszis magazinnak" http://www.life.hu/sztarok/20150709-czifra-noemi-noci-egykori-valovilag-musorvezeto-enekesno-meztelenul-pozolna-a-magazinok-cimlapjan.htmlAz énekesi babérokra törő Nóci nem fél a tükörbe nézni, és ha a nyuszis magazin felkérné, újra kendőzetlenül megmutatná magát.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián is képes sírni - Elárulta, mi csalt könnyeket a szemébehttp://www.life.hu/sztarok/20150709-berki-krisztian-is-kepes-sirni.htmlHihetetlen, de még a kőkemény Berki Krisztián is képes elérzékenyülni.TV + Sztárok--Bajor Marcell: "Van, hogy csak állok a sír mellett, de a legtöbbször beszélgetek apuval"http://www.life.hu/sztarok/20150709-bajor-imre-szinesz-fia-marci-meg-beszelget-apjaval.htmlCsaknem egy éve már, hogy a híres színész és nevettető, Bajor Imre elhunyt. Gyermekei sok nehézség árán, de lassan kezdenek megbarátkozni a gondolattal, hogy szeretett apukájuk nincs többé. TV + Sztárok--Vajna Timi motort vásárol - két kerékre vált a nyári forróságban? http://www.life.hu/sztarok/20150708-vajna-timi-motort-vasarol-ket-kerekre-valt-a-nyari-forrosagban.htmlVajna Timinek már hét éve van jogosítványa motorra. Úgy tűnik, most szánta el magát arra, hogy két kerékre pattanjon. TV + SztárokOrigoÚj barátja van Kiss Ramónánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-kiss-ramonanak-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojenek-uj-baratja-van-megpedig-egy-szakallasagama.htmlIgazi vad társra lelt a Barátok közt színésznője, aki mosolyogva pózolt új barátjával.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.