Kinder tojásban rejtegette a drogot a 3 gyerekes anyuka

Forrás: Thinkstock -
édesanya tojás csokoládé drog Kinder heroin kokain Birmingham kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya, elmondása szerint, egy barátjának tartogatta a körülbelül 80 ezer forint értékű kábítószert, amelyet egy Kinder csokitojásban rejtett el.

9 hónap börtönt és egy év felfüggesztettet kapott az a 3 gyerekes nő, aki birminghami otthonában egy Kinder tojásban rejtett el több tízezer forint értékű kokaint és heroint - írja a Birmingham Mail.

Forrás: Thinkstock

Itt még nem volt vége: a 31 éves asszonynál 241 gramm marihuánát is talált a rendőrség, amelyről a nyomozók szerint "vallásos fanatizmussal" beszélt. Az asszony a kanabiszhasználatot nem tagadta, a csokitojásban tárolt kábítószer azonban elmondása szerint egy barátjához tartozik, akinek kilétét nem fedte fel. A bírói utasítás szerint, amennyiben marihuánafogyasztáson kapják a felfüggesztett börtönbüntetése alatt, ismét rács mögé kerülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.