Micsoda sztorik! Majka és Nagy Feró megosztotta backstage-történeteit

Majka Balaton Sound 2015 Life Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már beindult az élet a Balaton Soundon, két üzenet még érkezett a VOLT-ról. Míg Majka csak sejtelmesen mesél legvadabb backstage-történeteiről, Nagy Feróék megosztották a legviccesebb színpad mögötti sztorikat. 

Majka szerint a legerősebb drog a közönség szeretete. Backstage-sztorijairól azonban csak sejtelmesen mesélt. Itt megnézheted:

A Beatrice hiába koptatja immáron három évtizede a színpadokat, lendületük akár a 20 éves rocktitán-jelölteké. A sokat látott zenekar szinte megállás nélkül úton van, idén nyáron 52 koncerttel szántja fel az országot. A banda legviccesebb koncertemlékét is felidézte. Íme!

Vigyázz, kész, Sound! Ismét jöhet a gumicsizma!http://www.life.hu/sztarok/20150708-balaton-sound-elindult-a-nulladik-nap.htmlMegnyitotta kapuit a Balaton Sound, majd azonnal el is áztatta a nulladik napra érkezőket a beígért, nyári zivatar! Elő lehet venni a gumicsizmákat és esőkabátokat!TV + SztárokOrigoNóci: "Újra levetkőznék a nyuszis magazinnak" http://www.life.hu/sztarok/20150709-czifra-noemi-noci-egykori-valovilag-musorvezeto-enekesno-meztelenul-pozolna-a-magazinok-cimlapjan.htmlAz énekesi babérokra törő Nóci nem fél a tükörbe nézni, és ha a nyuszis magazin felkérné, újra kendőzetlenül megmutatná magát.TV + SztárokOrigoBajor Marcell: "Van, hogy csak állok a sír mellett, de a legtöbbször beszélgetek apuval"http://www.life.hu/sztarok/20150709-bajor-imre-szinesz-fia-marci-meg-beszelget-apjaval.htmlCsaknem egy éve már, hogy a híres színész és nevettető, Bajor Imre elhunyt. Gyermekei sok nehézség árán, de lassan kezdenek megbarátkozni a gondolattal, hogy szeretett apukájuk nincs többé. TV + Sztárok--Lola: "Sosem leszek ropilány"http://www.life.hu/sztarok/20150708-lola-nem-enne-anyatejbol-keszult-sajtot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Lolát kapta mikrofonvégre, és többek között főzési és étkezési szokásairól faggatta. TV + Sztárok--Micsoda szelfi! Közös fotón a Life.hu sztárszerzői, Szily Nóra és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-szily-nora-es-sarka-kata-kozos-szelfit-posztoltak.htmlSzily Nóra és Sarka Kata ragyogóan festenek közös fotójukon. De vajon mi hozta össze őket?TV + Sztárok--Újabb szépség tűnt fel Schobert Norbi melletthttp://www.life.hu/sztarok/20150708-schobert-norbi-mellett-ujabb-szepseg-tunt-fel-o-rubint-rella.htmlGyönyörű hölgykoszorúval fényképezkedett a fitneszguru. De vajon ki az a szépség Norbi balján?TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.