Dukai Regina mosogatással kezdte? Elárulta, miért nem lett "igazi" modell

Forrás: Borzi Vivien -
szitkom modell fotó kifutó Dukai Regina műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VIP partik, méregdrága ruhák, milliós szerződések - sokan csupán ennyit látnak a modellek irigylésre méltó életéből. Dukai Regina szerint azonban nem minden a csillogásról szól. 

Dukai Regina 18 évesen költözött be élete első modellszállására. Az együttélést élvezte, minden egyebet azonban szívesen törölne az emlékezetéből. Milánóban egy rendetlen lakásban találta magát néhány csodaszép lánnyal és rájött, hogy a kifutók világát nem neki találták ki.

Forrás: Borzi Vivien

"Egy jó nevű magyar modellügynökségen keresztül jutottam ki Milánóba, ahol hat másik lánnyal laktam együtt egy nagyon szép lakásban. Az együttélés könnyű volt, bár a legelső napomat mosogatással kezdtem a szálláson: amikor megérkeztem, a tányérok már kezdtek kimászni a mosogatóból, láthatóan a lányokat nem igazán zavarta a kupi. Egyébként gyorsan összeszoktunk, jól megértettük egymást, sokat nevettünk. Hamar kiderült azonban az is, hogy mindegyikőjük zűrös családi háttérrel rendelkezik, ezért számukra a rengeteg utazással járó modellkedés igazi megváltás volt.

Számomra azonban nehéz volt, hogy nem lehettem a családom, a barátaim közelében. A kinti élmények miatt úgy döntöttem, hogy nem maradok ezen a pályán, nem is lett belőlem soha „igazi” modell" - mesélte Regina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.