Rajzfilmfigurának öltözött Kasza Tibor és barátnője

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
film szelfi mese Kasza Tibor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces fotót poszolt hivatalos Facebook oldalára a népszerű műsorvezető.

Kasza Tibor nagyon szoros kapcsolatot ápol az oldalát követő rajongóival, és rendszeresen tölt fel fotókat különböző témákban. A műsorvezető legutóbb egy igen vicces képpel lepte meg a rajongóit, amelyen egy filmpreimeren láthatóak gyönyörű barátnőjével. Mindketten egy szemfedőt viselnek, amin kedvenc mesefiguráik, a minyonok szerepelnek.

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

Később a fotóra válasz is érkezett. A képen két minyon látható, akik egy táblát szorongatnak a kezükben ezzel a felirattal: Kasza Tibi a KIRÁLY!

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

Megszűnik a Kasza! show

Még áprilisban számoltunk be arról, hogy megszűnik a Kasza! show.A műsorvezető és a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás akkor cáfolta az értesüléseinket, ám most ismét arról szólnak a hírek: májusban nem csupán nyári szünetre ment a show, hanem végképp lekerül a műsorról.
Kulcsár Edina áldozatot hozott a fesztiválozásért, de így is gyönyörű!http://www.life.hu/sztarok/20150710-kulcsar-edina-aldozatot-hozott-a-fesztivalozasert-lemondott-a-magassarkurol.htmlKulcsár Edinát olyan szerelésben kaptuk el, ahogy még sohasem láttuk! Nem így tervezte a bulizást!TV + Sztárok--Tücsi megmutatta: Így kell levetkőzni egy fesztiválra!http://www.life.hu/sztarok/20150710-tucsi-aryee-claudia-a-sportklub-hiradosa-vadito-szerelesben-balaton-soundon.htmlMég ránézésre is vacogtunk Tücsi különleges, fesztivál szerelésétől, ami az egyik legeredetibb szett volt a Balaton Soundon.TV + SztárokOrigoKasza Tibor: "Felkértek egy pornófilmre" http://www.life.hu/intim/20150706-pornofilmszerepre-hivtak-kasza-tibort.htmlMegdöbbentő felkérést kapott a Kasza! névadó házigazdája a minap. Vagy legalábbis azt állítja...Intim--A gyönyörűen zongorázó hajléktalan új esélyt kapott a normális életrehttp://www.life.hu/news/20150710-a-gyonyoruen-zongorazo-hajlektalan-uj-eselyt-kapott-a-normalis-eletre.htmlAz 51 éves hajléktalan férfi elképesztő zongorajátékával nyűgözte le a járókelőket. Az internetre felkerült videót több százezren nézték és osztották meg. A férfi ezzel új esélyt kapott egy normális életre.NewsOrigoEzen a hétvégén már strandra sem mehetünk?http://www.life.hu/news/20150710-kellemes-napos-es-meleg-ido-varhato-a-hetvegen.htmlKellemes nyári hétvége elé nézünk, amely sok-sok napsütést és maximum 32 fokos csúcshőmérsékletet tartogat számunkra. Kolléganőnk szerint azonban, ha nincs 34 fok, akkor már nem is érdemes kinézni a strandra. Reméljük, hogy csak viccelt.News--Nagyon cuki! Egy papagáj a legjobb barátja a golden retrievernekhttp://www.life.hu/news/20150709-egy-papagaj-a-legjobb-baratja-a-golden-retrievernek.htmlBob, a brazil golden retriever nagy állatbarát: kedvence egy papagáj, akivel szinte elválaszthatatlanok.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.