Debreczeni Zita Julia Roberts nyomdokaiba lépett

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita -
Eat, Pray, Love Julia Roberts Olaszország film Gianni Annoni Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországban kalandozik a szép modell, aki az Ízek, imák, szerelmek című film kultikus helyeire is ellátogatott és Julia Robertsként pózolt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Zita és párja Gianni, ahelyett, hogy a Balaton Soundon buliztak volna, inkább az olasz fővárosban romantikáztak. A modell bejárta Elizabeth Gilbert világhírű regénye alapján készült film helyszíneit, és akárcsak Julia Roberts, úgy pózolt a Osteria Dell'antiquario étteremben, vagy a Piazza Navonan.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita

„Emlékeztek erre a jelenetre? Elizabeth (Julia Roberts) ebben a jelenetben egyedül ül, és miközben várja a finom paradicsomos tésztáját szemben a kútnál éppen 2 fiatal csókolozó párt figyel. Az étteremben sajnos nem tudtunk ebédelni, mert szieszta idején szinte minden zárva van. De egy gyors fotót muszáj volt készítenem" – írta a kép mellé Zita.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita

„Nincs jégkrém, sem apácák, cserébe 35 fok és rengeteg turista a filmben is látható Piazza Navonan! Amikor leültem, csak ketten voltunk, nem tudom, hogy mikor kerültek mögém" – írta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.