Elő az esernyőkkel - megérkezett a hidegfront!

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar hidegfront időjárás zápor felmelegedés Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hidegfrontnak köszönhetően, amely végigvonul térségünkön, ma sok lesz a felhő az égen, és csak rövid időre süthet ki a nap. 

Hidegfront vonul végig az országon, amely miatt mérséklődik a felmelegedés, a hőmérséklet kissé visszaesik. Ma sok lesz a felhő és erős szél fúj majd, illetve esőre is számítani lehet. Északkeleten és keleten egy-egy zivatar is kialakulhat.

Forrás: Thinkstock
A nyugati, északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. Délutánra 23 és 28 fok közé melegszik a levegő. A meleg csütörtöktől tér vissza, de hétvégén újabb hidegfrontra lehet számítani. Arról, hogy a héten milyen idő lesz, a Life.hu cikkében olvashatsz.
Elmarad Szulák Andrea esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20150713-elhalasztja-eskuvojet-szulak-andrea-es-parja-gabor.htmlMár 2014-ben az esküvőt tervezte Szulák Andi és párja, Gábor, ám most kiderült, 2015 nyarán biztosan nem kelnek egybe. Intim--Bódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-bodi-sylvi-lazan-zimany-linda-total-begorcsolve-fesztivalozott.htmlAz egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi forrónaciban hajóskapitánykodott: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-vajna-timea-andy-vajna-neje-a-az-elso-kekharisnya-regattan.htmlVajna Tímea, akinek a hírek szerint lövése sincs arról, mi szerepel a házassági szerződésében, a hétvégén a Balatonon hajókázott. Méghozzá a Kékharisnya Regattán.TV + Sztárok--Marenec Fruzsina, a SportKlub dögös műsorvezetője bikiniben, vizesen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-marenec-fruzsina-a-sportklub-dogos-musorvezetoje-bikiniben-vizesen-foto.htmlA SportKlub műsorvezetője, aki korábban szexi fotókon is szerepelt, vízközelben töltötte a hétvégét. Legnagyobb szerencsénkre pedig posztolt is.TV + Sztárok--Így kell ezt csinálni! Jessica Alba a legdögösebb mintamamihttp://www.life.hu/csalad/20150712-jessica-alba-szineszno-kislanya-fellepett-ime-a-cuki-foto.htmlNagyon úgy fest, hogy Jessica Alba nagyobbik lánya is követi édesanyját, már ami a karriert illeti. A kis Honor a hétvégén debütált a színpadon. CsaládAFPRafael Nadal popsijára csak úgy cuppan a búvárruhahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150712-rafael-nadal-teniszezo-ibizan-nyaralt.htmlA szexi teniszező Ibizán heveri ki a wimbledoni teniszmeccsek fáradalmait. Jól is teszi!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.