Meghalt a TV2 Nagy Fogyásának egykori játékosa: 43 éves volt

Nagy Fogyás Schobert Norbert Agócs Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agócs Gábor, aki annak idején Schobert Norbi csapatában küzdött a kilók ellen, vasárnap tragikus hirtelenséggel hunyt el. 

A 43 éves férfi egykori trénere, Shcobert Norbert megdöbbent. "Nyolc éve nem beszéltem Gáborral, ennek ellenére nagyon megrázott a halálhíre" - mondta a Blikknek Norbi.

"Határozottan emlékszem, hogy már akkor is szívproblémákkal küzdött, ami a túlsúlyának volt köszönhető. Emiatt egyébként rokkantnyugdíjas is volt, így tulajdonképpen a műsorban sem szerepelhetett volna. Harcoltam is ellene a produkció készítőivel, hiszen rendkívül veszélyes volt egy szívbeteg emberrel belekezdeni a kardioedzésekbe, de mégis beválogatták a show-ba" - tette hozzá.

"Gábor akkoriban 200 kiló felett volt, és ha jól emlékszem, amíg játékban volt, nagyjából 50 kilót sikerült fogynia" - emlékezett vissza Schobert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.