Ma 70 éves Kudlik Júlia

Forrás: MTI -
tévé Kudlik Júlia Magyarország bemondó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 70. születésnapját a hazai televíziózás legendás alakja, Kudlik Júlia.

Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor még a bemondók ismertették a nap további részében látható műsorokat? Az akkori tévésekből sokan a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek, és a nevük hallatán rögtön felkapjuk a fejünket. Az egyik talán legismertebb közülük Kudlik Júlia, aki ma ünnepli a 70. születésnapját.

Forrás: MTI

A tévés a népszerű Delta című műsort vezette, mellette pedig a köztévénél töltött évtizedek alatt számos emlékezetes tévéműsornak volt az arca és a szerkesztője.

Manapság templomokban hirdeti az igét, és a népdalénekes, Szvorák Katalinnal lép fel.

Ciki! Így káromkodik Fülöp herceghttp://www.life.hu/news/20150714-fulop-herceg-elkaromkodta-magat-fenykepezes-kozben.htmlErzsébet királynő férje híresen nehezen tudja palástolni érzéseit. Ezúttal a türelmét veszítette el, ezért csúszott ki a száján az a bizonyos csúnya szó.News--Elhunyt a népszerű magyar színész: 52 éves volthttp://www.life.hu/news/20150714-elhunyt-haas-vander-peter.htmlHosszan tartó betegség után, 52 éves korában elhunyt Haás Vander Péter színész, szinkronszínész, írja a Színház.hu. A szomorú hírt a művész lánya, Zsófia a közösségi oldalán adta a színházt kedvelők és ismerősök tudtáraNewsMolesztálási botrány Vietnamban - Ingyenes strandon zaklattak több nőt!http://www.life.hu/news/20150713-vietnamban-tobb-novel-is-eroszakoskodtak-egy-vizi-parkban.htmlSzörnyű rémálommá vált egy ingyenes vízipark megnyitója Vietnamban. Több nővel is erőszakoskodott egy körülbelül 70-80 férfiból álló társaság.NewsOrigoUgrásszerűen megnőtt a cápatámadások száma Észak-Karolinábanhttp://www.life.hu/news/20150713-capatamadasok-tomkelege-az-egyesult-allamokban.htmlAz államban az elmúlt száz évben 54 cápatámadást regisztráltak, így most, hogy egy hónapon belül hét támadás is volt, a szakértők is fellkapták a fejüket. NewsOrigoTragédia a gyorsulási versenyen: egy 19 éves lány meghalthttp://www.life.hu/news/20150713-halalos-balesettel-ert-veget-a-kalocsai-katonai-repuloter-gyorsulasi-versenye.htmlVasárnap este a használaton kívüli kalocsai katonai repülőtéren két autó gyorsulási versenyt rendezett. A járművek összeütköztek, az egyik utas a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstockLazulj Peru felett! Te kibírnád ebben az üvegkapszulában?http://www.life.hu/news/20150712-peruban-egy-gyonyoru-skylodge-a-kilatas-fantasztikus.htmlA kalandvágyó turisták egészen biztosan imádni fogják a perui Andokban 122 méter magasan lévő magaslati kunyhót. A kilátás egyszerűen varázslatos! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.