Till Attila és Majka közös műsort kap

Forrás: TV2 -
Tilla Majka Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Till Attila hamarosan közösen fognak majd játékos műsort vezetni a TV2-n.

Az Ezek megőrültek! című játékos vetélkedő házigazdájaként láthatjuk Majkát és Tillát a jövőben. A két műsorvezető korábban a Sztárban sztár című műsorban szerepelt együtt, bár akkor Majka a zsűrit erősítette.

Till Attila és Majka Forrás: TV2

A műsorban háromfős csapatokban vetélkednek majd egymás ellen hírességek, akik humoros és ügyességet igénylő feladatokban mérhetik össze erejüket. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a játékosok között Baukó Éva, Aleska Diamond és a Zámbó család biztosan ott lesz.

Kivégezték a magyar származású tanárnő gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150714-kivegeztek-a-magyar-tanarno-ibolya-ryan-gyilkosat-az-egyesult-arab-emirsegekben.htmlHelyi idő szerint hétfő reggel végezték ki az Egyesült Arab Emírségekben azt a nőt, aki tavaly decemberben egy bevásárlóközpont mosdójában megölte a magyar származású Ibolya Ryant.NewsOrigoDöbbenetes! Halálra ette magát a 23 éves lányhttp://www.life.hu/news/20150714-halalra-ette-magat-egy-23-eves-brit-lany.htmlEgy ritka, de nagyon súlyos rendellenessége miatt volt csillapíthatatlan az étvágya a brit Kirsty Derrynek. A fiatal lány szívelégtelenségben hunyt el.News--Meghalt a TV2 Nagy Fogyásának egykori játékosa: 43 éves volthttp://www.life.hu/news/20150713-meghalt-a-tv2-nagy-fogyasanak-egykori-jatekosa-agocs-gabor-aki-schobert-norbi-versenyzoje-volt.htmlAgócs Gábor, aki annak idején Schobert Norbi csapatában küzdött a kilók ellen, vasárnap tragikus hirtelenséggel hunyt el. NewsKéses-lövöldözős balhé a Váci úton - Ezt a férfit keresikhttp://www.life.hu/news/20150713-lovoldozes-a-vaci-uton.htmlFeltehetően fegyver van a 29 éves Rácz Andrásnál, aki vasárnap délután 4 óra körül egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, majd kést rántott. Jelenleg is keresi a rendőrség. News--Túszdráma: Kiszabadították az alkalmazottakathttp://www.life.hu/news/20150713-a-rendorseg-szerint-nem-terrorista-akcio-volt-a-francia-tuszdrama.htmlTizennyolc túszt tartottak fogva Franciaországban fegyveres bűnözők. A rendőrség szerint eredetileg rablást terveztek, nem terrorakció volt. NewsAFPTragédia a gyorsulási versenyen: egy 19 éves lány meghalthttp://www.life.hu/news/20150713-halalos-balesettel-ert-veget-a-kalocsai-katonai-repuloter-gyorsulasi-versenye.htmlVasárnap este a használaton kívüli kalocsai katonai repülőtéren két autó gyorsulási versenyt rendezett. A járművek összeütköztek, az egyik utas a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.