Megerőszakolta egykori kolléganőjét az Elfújta a szél színésze, Clark Gable

Forrás: Wikipédia -
Loretta Young Clark Gable erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legkedveltebb színésznője, Loretta Young súlyos titkát haláláig nem árulta el senkinek. 

1935-ben, mikor a Loretta Young 23 éves volt, Clark Gable-lel, a sármos, nős, 43 éves színésszel forgatott együtt. Jó viszonyba került a két színész - írja a Daily Mail.

A forgatás végére terhes lett a színésznő, és hamarosan megszületett a kislánya. Senki sem tudott a terhességről, azt állították, örökbe fogadta a gyereket. Mivel hithű katolikus volt, senki sem gondolta, hogy lefeküdt volna a színésszel.

Clark Gable és Loretta Young Forrás: Wikipédia

Gable nem akart tudomást venni a gyerekről, Judyról, és mire a fiatal lány megtudta, ki az apja, addigra a színész már meghalt.

Loretta Young a '90-es években, mikor filmet nézett menyével, és a filmben szóba került a nemi erőszak, az akkor 85 éves színésznő megkérdezte, az pontosan mi. Menye, Linda elmagyarázta neki, hogy az is randierőszak, ha egy nő nemet mond, de a férfi mégis közösül vele.

"Ez történt köztem és Clark között" - mondta az idős színésznő. Kiderült, hogy Gable egy vonatúton esett neki Lorettának, és így fogant meg lányuk, Judy.

A színésznő menye most hozta nyilvánosságra a szörnyű történetet.

Új őrület Japánban: legyen az esküvői tanúd egy láma!http://www.life.hu/news/20150715-japanban-egy-hazassagkoto-teremben-engedelyeztek-eskuvoi-tanunak-a-lamat.htmlHozzászoktunk már a japán emberek kreativitásához és furcsaságaihoz, az esküvői tanúként funkcionáló láma azonban egyelőre még nem igazán jött át. Értelme nem sok van, viszont annál mutatósabb fénykép készülhet vele a ceremónia végén.NewsOrigoElképesztő képek! Csodaországba varázsolja gyermekeit a fotós!http://www.life.hu/news/20150715-elkepeszto-kepek-csodaorszagba-varazsolja-gyermekeit-a-fotos.htmlAz amerikai fotós elbűvölő képeken örökíti meg gyermekei kiskorát: csodaországot varázsol köréjük.NewsA nap videója: így nyúlja le egy sirály az akciókameráthttp://www.life.hu/news/20150714-igy-nyulja-le-egy-siraly-a-sportkamerat.htmlA szemfüles sirály megreptette a turista kameráját, aki le akarta filmezni a madarat.NewsOrigoAz óvoda teteje is leégett a részeg férfi miatthttp://www.life.hu/news/20150713-egy-reszeg-ferfi-miatt-egett-le-egy-ovoda-teteje-takacsiban.htmlTakácsiban egy részeg férfi okozott bonyodalmat még januárban, amikor égő cigarettával befeküdt a felállított betlehemi jászolba. A férfi ellen most emeltek vádat.NewsThinkstockKivégezték a magyar származású tanárnő gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150714-kivegeztek-a-magyar-tanarno-ibolya-ryan-gyilkosat-az-egyesult-arab-emirsegekben.htmlHelyi idő szerint hétfő reggel végezték ki az Egyesült Arab Emírségekben azt a nőt, aki tavaly decemberben egy bevásárlóközpont mosdójában megölte a magyar származású Ibolya Ryant.NewsOrigoCiki! Így káromkodik Fülöp herceghttp://www.life.hu/news/20150714-fulop-herceg-elkaromkodta-magat-fenykepezes-kozben.htmlErzsébet királynő férje híresen nehezen tudja palástolni érzéseit. Ezúttal a türelmét veszítette el, ezért csúszott ki a száján az a bizonyos csúnya szó.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.