Szabó Zsófi és Som-Balogh Edina olyat tettek, amit még soha: Fotók!

Szabó Zsófi Som-Balogh Edina gyermekotthon Barátok közt kézművesség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színésznő egy gyermekotthon lakóihoz látogatott el, hogy közösen készítsenek meggymag párnákat.

Szabó Zsófi és Som-Balogh Edina a díszítés mellett a huzatok összevarrásában is segédkezett, hogy a gyerekek egészséges és szép ajándékokkal gazdagodjanak.

Forrás: redlemon

Edina kétéves kisfiával, Noellel együtt érkezett. „A meggymag párna nagyon ötletes ajándék, amelynek ráadásul rengeteg jótékony hatása van. Amikor Noel kicsi volt és fájt a hasa, én is próbálkoztam ehhez hasonló természetes gyógymódokkal" – árulta el a csinos anyuka.

Forrás: redlemon

Szabó Zsófi magabiztos öltésekkel varrta össze a huzatokat, és arra biztatta a gyerekeket, hogy bátran használják a kreativitásukat. „Társaságban a legjobb alkotni, nagyon tetszik nekem, hogy a gyerekek ennyire nyitottak és közvetlenek. Általában csak apróságokat varrok, ezért most nagyon élvezem a közös kézműveskedést. Egyébként is szívesen adok saját kézzel készített ajándékokat, általában fa alapanyagokat dekorálok. Nagyon jó érzés látni, hogy a másik fél mennyire örül a személyre szóló meglepetésnek" – mondta a színésznő, aki a gyerekekkel a Pestújhelyi Gyermekotthonban vagy tucatnyi párnát elkészített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.