Maszkot öltött az ismert zenész és színészi vénáját is bevetette annak érdekében, hogy az emberek munkavezetőnek nézzék.

Hajós András egy vidéki településen, álruhában kopogtatott be a házigazdákhoz egy különös kérdéssel: sörvezetéket akart behúzni a családi házakba. András persze nem váltott szakmát és állt sörvezeték-művezetőnek.

Forrás: ACG

„Nagyon csodálkoztam, hogy ennyi embert át tudtam verni, hiszen a színészi vénám nulla" – mesélte András, aki éppen ezért nagyon büszke teljesítményére. „Soha nem szerettem az átveréseket, még a baráti körben sem volt arra példa, hogy valakit szervezetten felültessünk, valahogy nem jutott eszünkbe. Csak az egyik barátomnak volt pár éve egy meglepetés bulija, azóta is attól félek, hogy visszakapom egyszer. Most viszont amikor megkerestek ennek az átverésnek az gondolatával, nagyon ötletesnek találtam, ráadásul úgy fogtam fel, mint egy rövid filmet, ahol megmutathatom magam olyan helyzetben, amelyekkel nem találkozom a mindennapokban és nem lenne lehetőségem átélni" – mesélte lelkesen Hajós András annak a sörreklámnak a bemutatóján, ami az átverésekről készült.

„Nagyon élveztem az egész napot, iszonyú érdekes volt az emberek reakciója. Az egyik úriember benne is lett volna, hogy bevezessük a sörvezetéket a házába, még a helyet is megmutatta, ahová a sörcsapot elképzelte" – mesélte nevetve András.