Álruhában vert át gyanútlan embereket Hajós András

Forrás: ACG -
átverés Hajós András sör átváltozás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maszkot öltött az ismert zenész és színészi vénáját is bevetette annak érdekében, hogy az emberek munkavezetőnek nézzék.

Hajós András egy vidéki településen, álruhában kopogtatott be a házigazdákhoz egy különös kérdéssel: sörvezetéket akart behúzni a családi házakba. András persze nem váltott szakmát és állt sörvezeték-művezetőnek.

Forrás: ACG

„Nagyon csodálkoztam, hogy ennyi embert át tudtam verni, hiszen a színészi vénám nulla" – mesélte András, aki éppen ezért nagyon büszke teljesítményére.

úgy fogtam fel, mint egy rövid filmet, ahol megmutathatom magam olyan helyzetben, amelyekkel nem találkozom a mindennapokban

„Nagyon élveztem az egész napot, iszonyú érdekes volt az emberek reakciója. Az egyik úriember benne is lett volna, hogy bevezessük a sörvezetéket a házába, még a helyet is megmutatta, ahová a sörcsapot elképzelte" – mesélte nevetve András.

Majka képtelen lassítanihttp://www.life.hu/sztarok/20150716-majka-rapper-gyorsabban-el-mint-kellene-pedig-retteg-az-elmulastol-es-ideje-lenni-pihennie.htmlBár retteg az elmúlástól a rapper, nem tud lassítani, amikor karrierjét építi és rengeteg fellépést vállal.TV + Sztárok--Vajna Timi: "Úgy ébredek, hogy remegek és izzadok"http://www.life.hu/sztarok/20150716-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-alamiban-meg-kiserti-damu-roland-es-remegve-izzadva-ebred.htmlMég mindig kísérti a múlt Andy Vajna fiatal feleségét, és időnként álmaiban kísérti Damu Roland.TV + Sztárok--Rékasi Károly fontos munkát vesztett elhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-rekasi-karoly-szinesz-fontos-szinkonmunkat-vesztett-el-balesete-miatt-igy-nem-lesz-tom-cruise-hangja.htmlA színész, aki eddig sokszor kölcsönözte hangját Tom Cruisenak, sajnálatos balesete miatt, nem tudta vállalni a Mission: Impossible film legújabb részének szinkronizálását.TV + Sztárok--Oláh Gergő egyenruhát húzott, és katonának állthttp://www.life.hu/sztarok/20150716-olah-gergo-beallt-a-katonasaghoz.htmlAz X-Faktor győztese szintén roma származású, és hátrányos helyzetű fiatalokkal együtt ismerkedhetett meg a katonasággal.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPumped Gabo egy példakép: "Mert kellenek az ilyenek"http://www.life.hu/sztarok/20150715-pumped-gaborol-kulcsar-edinat-kiss-daniellat-steingruber-viragot-lepp-dorinat-kerdeztuk.htmlKulcsár Edinát, Kiss Daniellát, Steingruber Virágot, Lepp Dorinát az idei Balaton Sound sztárjáról, Pumped Gabóról faggatta a Life.hu nagyszájú riportere. Szépségeink persze mindent bevallottak.TV + SztárokOrigoSzakított párjával az RTL Klub sztárja http://www.life.hu/sztarok/20150716-szakitott-parjaval-az-rtl-klub-sztarja-a-szelfi-szereploje-greta.htmlBármennyire is rendbe akartra hozni házasságát a csinos híresség: úgy tűnik, nem sikerült megoldaniuk a problémáikat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.