Gondoltad volna, hogy a tengeri csigák ilyen bolyhosak?

Forrás: Sunsetlog -
Japán tengeri csiga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tengeri csigákról nem éppen a cuki szó jutott először eszünkbe. De csak addig, amíg meg nem néztük ezeket a kis szőrös példányokat!

Valószínű, hogy ennél aranyosabb csúszó-mászót soha nem fogsz látni. A japánok teljesen odavannak a Jorunna parva csigáktól, amik épp úgy néznek ki, mintha mini puha nyuszik lennének.

Forrás: Sunsetlog

A Twitterezők leginkább a csigák fül-szerű csápjáért rajonganak. A szőrmók csigák a Fülöp-szigetektől Japánig találhatóak az Indiai-óceánban. Leggyakrabban fehérek, de létezik belőlük halvány barna vagy sárga is. Cuki, nem?

Forrás: Saan Rina

Bódi Sylvi leszámolt a szelfikkelhttp://www.life.hu/news/20150716-bodi-sylvi-modell-leszamolt-a-szelfikkel-nem-keszit-tobbet.htmlBódi Sylvi kemény kritikát fogalmazott meg azokkal szemben, akik éjjel-nappal szelfikkel bombázzák az internetet. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huMegerőszakolta egykori kolléganőjét az Elfújta a szél színésze, Clark Gablehttp://www.life.hu/news/20150715-loretta-young-szinesznot-megeroszakolta-clark-gable-szinesz.htmlHollywood egyik legkedveltebb színésznője, Loretta Young súlyos titkát haláláig nem árulta el senkinek. News--Feketéket dobtak ki a Blaha Lujza téri gyorsétterembőlhttp://www.life.hu/news/20150714-feketeket-dobtak-ki-a-blaha-lujza-teri-gyorsetterembol.htmlÁllítólag a biztonsági őrök folyamatosan figyelik, hogy befejezték-e már az étkezést a fekete bőrű vendégek, mert amint ez megtörtént, kitessékelik őket a Blaha Lujza téri McDonald's-ból. NewsThinkstockSzívfacsaró! Egy gyorsétterem fényénél ír házit a hajléktalan kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150709-egy-gyorsetterem-fenyenel-ir-hazit-a-kisfiu.htmlBorzasztóan szomorú pillanatnak volt szemtanúja egy orvostanhallgató, aki meg is örökítette, amit látott. A fotó azóta bejárta az internetet. News--Legalább ötven kislánnyal kegyetlenkedtek egy lányiskolábanhttp://www.life.hu/news/20150709-lanyiskolaban-kegyetlenkedtek-legalabb-otven-kislannyal.htmlA személyzet tagjai és idősebb bentlakók is rendszeresen rontottak meg fiatal lányokat egy bentlakásos iskolában. NewsThinkstockSok a sérült a pamplonai bikafuttatás első napjánhttp://www.life.hu/news/20150708-sok-a-serult-a-pamplonai-bikafuttatas-elso-napjan.htmlA bikák szarva sebesített meg több embert a pamplonai bikafuttatáson. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.