Itt a vége? Halottaskocsi érkezett Bobbi Kristina Brownhoz

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
hospice kóma halottaskocsi Atlanta rendőr Bobbi Kristina Brown Bobby Brown ügyvéd Whitney Houston kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint rendőrök és ügyvédek jelentek meg a néhai Whitney Houston haldokló lányának hospice központja előtt, nem sokkal később pedig egy halottas szállító is felbukkant az intézménynél.

Halottas szállító autót láttak megérkezni a Bobbi Kristina Brownt kezelő atlantai hospice központhoz.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A DailyMail információi szerint nem sokkal előtte a családtagok, köztük nagynénje, Pat Houston, majd rendőrök és ügyvédek is felbukkantak a Peachtree Christian Hospice intézménynél, amelynek hátsó udvarában egy fehér sátrat állítottak fel - később ehhez a sátorhoz irányították a halottaskocsit is.

Bár Whitney Houston és Bobby Brown 22 éves lánya, akit január végén találtak eszméletlenül fürdőkádjában, a jelentések szerint magánál van, állapota továbbra is súlyos. Bobbi Kristinát múlt hónapban szállították át egy hospice központba, azóta gyógyszeres kezeléseit már nem folytatják, a család pedig a hírek szerint a fiatal lány közelgő halála miatt békült ki nemrég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.