Kiszel Tünde lánya modellversenyen indult - és nyert is

modell kifutó Kiszel Tünde Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves Donatella a junior kategóriában került ki győztesként, bár nem egyedül, hiszen két másik fiatallal holtversenyben végzett.

Kiszel Tünde kislánya, úgy tűnik, nem retten meg a kifutók világától, és örömmel pózol a kamerák előtt. Donatella, aki nemrég már egyedül is nyilatkozott, egy modellversenyen ért el szép eredményt, amit egy modellügynökség hírei között szúrtunk ki.

Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella

Megtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéérthttp://www.life.hu/sztarok/20150717-volgoli-megtalalta-azt-a-ferfit-aki-felesegul-venne-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. TV + Sztárok--Kulcsár Edina halogatja az esküvőjét - Kiderült, mi az okahttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kulcsar-edina-ebben-az-evben-is-elhalasztja-az-eskuvojet.htmlA világ legszebb lánya már két éve eljegyzett menyasszony, azonban az esküvő még mindig várat magára.TV + Sztárok--Jennifer Aniston egy Jóbarátok-béli kollégájával csalta meg Brad Pittethttp://www.life.hu/sztarok/20150717-jennifer-aniston-megcsalta-bradt-pittet-a-hazassaguk-alatt.htmlÚjabb elképesztő hír látott napvilágot a napokban, Hollywoodban. Jennifer Aniston állítólag viszonyt folytatott egy kollégájával a házassága alatt.TV + Sztárok--Ejha! Tengermély dekoltázst villantott Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20150715-kiszel-tunde-mely-dekoltazst-villantott.htmlPár hete még Rodoszon nyaralt lányával, tegnap már a Balcsiról üzent a művésznő. A nagy melegben napszemüvegre és mély dekoltázsra szavaz a híresség, aki a Balaton partjáról küldött Instgram fotót rajongóinak.TV + Sztárok--Kiszel Tünde soha nem látott fotót mutatott magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20150618-kiszel-tunde-soha-nem-latott-fotot-mutatott-magarol.htmlOlyan fotó került elő a naptárdíváról, amit eddig még sosem mutatott meg a közönségnek. TV + Sztárok--Megalázták Czibi Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150717-czibi-norbit-a-tv2-rising-star-enekeset-az-utcan-megalaztak-es-sertegettek.htmlAz énekes elmesélte, előfordult vele olyan, hogy az utcán leszólították, majd sértegetni kezdték.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.