Erre inge-gatyája rámehet Aureliónak

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
büntetés VV Aurelio parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran kapják tiltott helyen való parkoláson a ValóVilág-győztes Aureliót. De vajon miért csinálja ezt? 

"Azt hiszem, késztetést érzek arra, hogy tilosban álljak meg, az emberek meg lefotóznak. Mindössze tíz percre szaladtam be, szerintem nem tartottam fel senkit. De örülök neki, hogy valaki ezzel tízezer forintot keresett. Mert én viszont folyamatosan fizetek. Tisztában vagyok a szabályokkal, ismerem a KRESZ-t, de ha épp ott van egy hely, akkor beállok, a rendőrök pedig megbüntetnek" - mondta a valóságshow-hős a Blikknek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nagyon sok pénzt költök parkolási bírságokra, volt már példa arra, hogy egy nap hármat is bezsebeltem. Szégyellem, de nem tudok megjavulni. Valahogy mindig csak ott találok helyet, ahol nem szabad megállni" - tette hozzá.

Nóci: "A párom 11 hónapig börtönben volt, pár hónapja jött ki"http://www.life.hu/sztarok/20150718-noci-elete-egyenesbe-jott-szerelmes-enekel-es-neveli-kisfiat.htmlNincs mit titkolnia a világ elől - vallja Nóci. Az RTL Klub egykori műsorvezetője úgy érzi, újra egyenesbe jött az élete, párjával imádják egymást és együtt nevelik a gyermekét. TV + Sztárok--Megtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéérthttp://www.life.hu/sztarok/20150717-volgoli-megtalalta-azt-a-ferfit-aki-felesegul-venne-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. TV + Sztárok--Lakatos Márk: "Szeretem, ha az embereken kevés ruha van" http://www.life.hu/sztarok/20150713-lakatos-mark-a-balaton-soundon-beszelt-felelmeirol.htmlLakatos Márkot a Balaton Soundon kapta mikrofonvégre a Life.hu nagyszájú riportere. A stylist félelmeiről vallott és azt is elmondta, mi a véleménye a fesztiválozók öltözködéséről. TV + Sztárok--Elképesztő luxusban nyaralnak Gáspár Győzőékhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-elkepeszto-luxusban-nyaralnak-gaspar-gyozoek.htmlNéhány nappal ezelőtt Facebookján mutatta meg rajongóinak Győző, hogy hová mennek nyaralni a családdal. TV + SztárokOrigoTöbb millió forint ütheti Damu Roland markáthttp://www.life.hu/sztarok/20150701-tobb-millio-forint-utheti-damu-roland-markat.htmlFilmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetikTV + Sztárok--Fesztiválszex-élményeiről beszélt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20150716-fesztivalszex-elmenyeirol-beszelt-pasztor-anna.htmlAz EFOTT-on faggatta Pásztor Annát fesztiválozási szokásairól a Life.hu riportere. Az énekesnő őszintén vallott férfiakról, fesztiválszexről és vágyairól. Ahogy fogalmaz: szerencsére nőből van, és imádja a férfiakat... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.