Nóci: "A párom 11 hónapig börtönben volt, pár hónapja jött ki"

Czifra Noémi Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mit titkolnia a világ elől - vallja Nóci. Az RTL Klub egykori műsorvezetője úgy érzi, újra egyenesbe jött az élete, párjával imádják egymást és együtt nevelik a gyermekét. 

A Borsnak adott interjút Nóci. A ValóVilág egykori műsorvezetője beszélt szerelemről, gyermeknevelésről, és élete legsötétebb szakaszairól is.

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

"Akkor kezdett rezegni a léc, amikor a gyermekem hároméves lett, és nem találtam az utamat" - emlékszik vissza a legnehezebb éveire Nóci. "Két évig küzdöttem, de egyre keserűbb lettem, elfáradtam. Megmondom őszintén, volt, amikor látszólag a gyerekem se érdekelt, olyan mélyen voltam". Az egykori műsorvezető arról is beszél, nem volt alkoholista, önként vonult be a rehabra, pihenni, és azt is elmesélte, ott találta meg párját, Ricsit. Nóci nem titkolja, a férfi 11 hónapig börtönben volt, nemrég jött ki, és hozzátette, ő már így ismerte meg őt és elfogadta, ezzel együtt vállalta Ricsit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.