Micsoda szájtechnika! Imádjuk Cara Delevingne beatboxolását

modell beatbox Cara Delevingne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne olyat tud, amit még legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna róla. 

Jimmy Fallon esti show-jának vendége volt Cara Delevingne szupermodell, akiről kiderült, nemcsak gyönyörű, de ráadásul olyan beatbox-produkciót tud rögtönözni, hogy még a műsor zenészei, a világhírű Roots zenekar tagjai is azonnal rappelni kezdenek.

Tényleg elakadt a szavunk, mutatjuk a felvételt!

Így ámokfutott a színpadon Kozsohttp://www.life.hu/sztarok/20150719-kozso-es-keira-amokfutok-interju.htmlKozso a nagy betegség után visszatért a színpadra. A Life.hu riportere az Efott fesztiválon kapta mikrofonvégre az énekest és párját, Keirát. Az Ámokfutók zenekar sztárjai lerántották a leplet arról is, hogy vajon igazak-e a pletykák a szakításról. TV + SztárokOrigoMicsoda úriember! Kilencmillió fontot adományozott Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20150716-leonardo-dicaprio-szinesz-kilenc-es-fel-millio-fontot-adomanyozott.htmlA hollywoodi színész nagy környezetvédő hírében áll. De nem csak vizet prédikál: szép kis summát adományozott egy szervezetnek.TV + Sztárok--Béna recepciós lett Daniel Radcliffe-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-daniel-radcliffe-a-harry-potter-sztarja-recepciost-alakit.htmlDaniel Radcliffe ezer éve otthonosan mozog a színpadon és kamerák előtt, de ezúttal igazán nagy kihívással kellett szembenéznie. TV + SztárokOrigoÍgy még biztosan nem láttad Kárász Robithttp://www.life.hu/sztarok/20150716-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-felmeztelenul.htmlKárász Róbert gyógyvízben csobbant egyet, hogy annak áldásos hatásairól beszélhessen a Mokkában. TV + Sztárok--Kommentcunami: Gáspár Evelin luxusa kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150715-gaspar-evelin-luxusa-kiverte-a-biztositekot.htmlA minap Gáspár Evelin véletlenül az asztal közepén felejtette a BMW-kulcsát. Ez természetesen szemet szúrt a rajongóknak, és elindult a kommentlavina. TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "A Damu családban a para nagy"http://www.life.hu/sztarok/20150708-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-rekasi-karoly.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb celebhírei.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.