Feleségül vett egy négyéves kislányt az ápolója New Yorkban

Forrás: Facebook/Matt Hickling -
betegség esküvő kislány kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható eseményen vehettek részt a New York-i Albany Egészségügyi Központban, ahol egy 4 éves rákos kislánynak szereztek örömet a kórház dolgozói.

A kis Abby limfoblasztos leukémiában szenved. Az anyukájával megosztotta az egyik nagy kívánságát; feleségül szeretne menni egy az egyik ápolójához. Az édesanya rögtön megkereste "leendő vejét", aki rögtön mosolyogva igent mondott. A kórház személyzete akcióba lendült, és 24 óra alatt minden készen állt a menyegzőre, amely természetesen jelképes volt. Volt torta, szmoking – illetve egy szmokingmintás póló – a vőlegénynek, a környékbeli virágos pedig gyönyörű virágokkal járult hozzá a kislány boldogságához. Abby éppen megérkezett a csütörtöki kezelésére, amikor megpillantotta, hogy minden elő van készítve álomesküvőjéhez. Virágszirmokon lépkedett, miközben egyik oldalán az édesanyja, a másikon pedig orvosa, dr. Jennifer Pearce kísérte. A kislány a szertartás végén elárulta, hogy ez volt eddigi élete legszebb napja.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

A 4 éves Abby és "vőlegénye", Matt Hickling Forrás: Facebook/Matt Hickling

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.