Halálra gázolt a vonat egy embert Kelenföldön

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
gázolás halál vonatgázolás halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Keszthelyre tartó Balaton Expressz vasárnap kora este Kelenföldön halálra gázolt egy embert. 

Halálra gázolt egy embert Kelenföld állomáson a Keszthelyre tartó Balaton Expressz vasárnap kora este - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A Katasztrófavédelem közölte: a szerencsétlenül járt áldozat nő volt.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A vonat utasai egy sebesvonattal utazhattak tovább, a helyszínelés nem okozott fennakadást az állomás vonatforgalmában.

Eltűnt egy ember a Balatonban Siófoknálhttp://www.life.hu/news/20150720-eltunt-egy-ember-siofoknal-a-balatonban.htmlElmerült egy ember a Balatonban Siófokon, valószínűleg kajakról vagy kenuról esett a vízbe - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTúszdráma: fegyveresek tartanak fogva civileket egy francia boltbanhttp://www.life.hu/news/20150713-francia-villeneuve-la-garenne-ben-ejtettek-tuszokat-fegyveresek-egy-boltban.htmlTúszdráma zajlik Franciaországban: Villeneuve-la-Garenne-ben a feltételezések szerint két fegyveres ejtett túszokat egy bevásárlóközpontban. News--Elő az esernyőkkel - megérkezett a hidegfront!http://www.life.hu/news/20150713-hidefront-erkezik-az-oszagba-szellel-es-esovel-idojaras-jelentes.htmlA hidegfrontnak köszönhetően, amely végigvonul térségünkön, ma sok lesz a felhő az égen, és csak rövid időre süthet ki a nap. NewsThinkstockVálogatott sportolók is kárt szenvedtek a szerdai viharbanhttp://www.life.hu/news/20150710-vihar-kolonics-gyorgy-vizisport-kozpontban-a-kajak-kenutelepen-valogatott-sportolok-hajoi-serultek.html40 milliós kár keletkezett a szerdai vihar miatt a csepeli Kolonics György Vízisport Központban, ahol válogatott sportolók hajói is megsérültek. News--8 hétig nem ment vécére, majd meghalt a tinédzserhttp://www.life.hu/news/20150703-nyolc-hetig-nem-ment-vecere-a-tinedzser-majd-meghalt-szivinfarktust-kapott.htmlTragikus halált halt az a 16 éves lány, aki két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését. Az angol fiatallal szívroham végzett. NewsThinkstockSokkoló! A fagyasztóba tette szüleit, miután megölte őkethttp://www.life.hu/news/20150627-a-fagyasztoba-tette-szuleit-miutan-megolte-oket.htmlBrutális gyilkossággal vádoltak meg egy férfit, miután két holttestet találtak a fagyasztójában, melyekről azt feltételezik, hogy a szüleié. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.