Így hűsíti szexi testét Gáspár Evelin

luxus Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a nagy hőségben muszáj mindenkinek olyan helyet, vagy elfoglaltságot találni, ami lehűti. Gáspár Evelinnek sikerült. 

Édesanyjával, Beával és húgával, Virággal a Bazilikánál nyalja a virág alakú luxusfagyit Gáspár Evelin. Ilyen szépséges, színes, hideg cukrászművel biztosan elviselhetőbb a kánikula.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Evelin egyébként a minap tetoválást és szandálról lelógó lábfejet is villantott. A kommentelőknél valami úgyis mindig kiveri a biztosítékot, erről itt számoltunk be.

Bikiniben pózol Gáspár Evelin

Ahogy már írtunk róla, Evelin 17 kilót fogyott. A duciság rég a múlté, Győző lánya karcsú, fiatal nő lett. Bikiniben itt nézheted meg őt.
Sterczer Hilda: „Nem találnám már meg a hegyen Zsoltot"http://www.life.hu/sztarok/20150720-sterczer-hilda-eross-zsolt-hegymaszo-ozvegye-nem-keszul-arra-a-hegyre-ahol-ferje-eletet-vesztette.htmlErőss Zsolt hegymászó özvegyéről olyan hírek láttak napvilágot, hogy arra a hegyre indul, ahol a férje éltét vesztette. Hildával erről és talpra állásról, újrakezdésről beszélgettünk.TV + Sztárok--Így fesztiválozik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-majka-rapper-es-dundika-majoros-hajnalka-trendi-hippiparra-valtozott-az-efott-fesztivalon.htmlAz EFOTT-on mulatott a sztárpár, akiken látszott, milyen jól érzik magukat. TV + Sztárok--Behati Prinsloo Cara Delevingne-arcot vághttp://www.life.hu/sztarok/20150720-behati-prinsloo-modell-adam-levine-felesege-cara-delevingne-arcot-vag.htmlBehati Prinsloo és Adam Levine golfozni indultak, de Behati úgy döntött, inkább Cara Delevingne-é változik egy kicsit. TV + Sztárok--Egy halott férfit találtak Demi Moore medencéjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20150719-demi-moore-medencejeben-halottat-talaltak.htmlDemi Moore birtokán péntek éjszaka medencés parti volt. Valószínű, hogy akkor eshetett bele egy férfi a medencéjébe, akire vasárnap találtak rá holtan.TV + Sztárok--Rékasi Károly először üzent a rajongóinak balesete ótahttp://www.life.hu/sztarok/20150719-rekasi-karoly-a-facebookon-uzent-balesete-utan-eloszor.htmlSúlyos motorbalesete és a kórházban töltött hetek után először szólt rajongóihoz Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoStohl András visszavágyik a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20150719-stohl-andras-a-jovoben-ujra-tevekepernyore-kerul.htmlA 48 éves színész állítólag minden erejével azon van, hogy újra az RTL Klubnál dolgozhasson.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.