Így még sosem láthattad Hódi Pamelát

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
medence Hódi Pamela bikini Csobbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela tudja, hogyan lehet átvészelni a meleget. Hát persze, hogy egy hatalmas csobbanással. 

Hódi Pamela nem szégyelli megmutatni tökéletes alakját. Fehér bikinijében ugrott egyet a medencébe, amelyben néhány napja közelebbről is megcsodálhattuk.

Kiderült, a celebmami egy különleges turmixnak köszönheti remek formáját. De vajon ki vigyáz addig a kis Natasa Zselykére, amíg Pami szépítkezik?

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela
5 tipikus hiba, amit minden nő elkövet a fodrásználhttp://www.life.hu/trend/20150721-5-tipikus-hiba-amit-minden-no-elkovet-a-fodrasznal-tokeletes-hajvagas-vilagnapja.htmlMég mindig keresed a tökéletes színt, fazont, és úgy érzed, valahogy sosem lesz az igazi a frizurád? Régen voltál már igazán elégedett a tincseiddel? Egy jó haj mindig az ápoltság szimbóluma, és amennyire könnyen feldobja, olyan könnyen tönkre is teheti az összképet. A tökéletes hajvágás világnapja alkalmából a Life.hu mesterfodrásza, Vadon Zoltán segítségével összeszedtük azokat a tipikus hibákat, amiket hajlamosak vagyunk elkövetni a szalonokban. TrendOrigoHová lett a régi Michelle Rodriguez? Szuperszexire váltott a férfias színésznőhttp://www.life.hu/trend/20150723-hova-lett-a-regi-michelle-rodriguez-szuperszexire-valtott-a-ferfias-szineszno.htmlA Halálos iramban-filmek kemény csaja komoly stílusváltáson esett át az utóbbi hónapokban: fiús csajből igazi nő lett. Mutatjuk is, mennyire!Trend--Hódít a tengerész stílus a Balatonon.Így kell csinosan vitorlázni!http://www.life.hu/trend/20150722-igy-kell-stilusosan-feloltozve-vitorlazni-a-balatonon-a-kekharisnya-regatta-2015.htmlA Kékharisnya Regatta gyengébbik nemhez tartozó indulói végre megmutatták, hogy vitorlázni stílusosan felöltözve és szépen kisminkelve is lehet! TrendOrigoCindy Crawford lánya elképesztően néz kihttp://www.life.hu/trend/20150722-kaia-gerber-cindy-crawford-lanya-elkepesztoen-nez-ki.htmlA szupermodell lánya még csak 13 éves, de máris olyan gyönyörű, mint anyukája.Trend--Vajna Timi dekoltázsától feljebb csúszik a hőmérő higanyszála ishttp://www.life.hu/trend/20150722-vajna-timi-andy-vajna-felesege-ibiza-tengerpartjarol-villantott-dekoltazst.htmlAndy Vajna felesége teljes gőzzel belevetette magát a nyárba: egészen Ibizáig utazott, hogy villantson egyet.Trend--10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusátólhttp://www.life.hu/trend/20150722-jennifer-lopez-stilusa-a-voros-szonyegen-szuper-szettek-a-szulinapos-sztartol.htmlHa Jennifer Lopez megjelenik a vörös szőnyegen, nem lehet nem rá odafigyelni. Ezt ő is nagyon jól tudja, és erre amikor csak lehet, igyekszik rátenni még egy lapáttal: imádja a kihívó holmikat, az áttetsző és szemtelenül merészen felsliccelt kreációkat, mindent, amiben megmutathatja szupernőies alakját. Jennifer legalább ezerszer volt már a vörös szőnyeg királynője, de íme 10 alkalom, amikor tényleg hátast dobtunk a stílusától. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.