Villám csapott a Balatonba – többen megsérültek

vihar sérülés strandoló sérült villámcsapás villám Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik strandon hirtelen gyorsasággal csapott le a vihar, az emberek alig tudtak elmenekülni.

Strandolók közé csapott a villám Vonyarcvashegyen, a Lido strandon. Többen megsérültek. Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Egyesületének elnöke elmondta, hogy egy hölgy sérült meg súlyosabban. Őt újra kellett éleszteni – írja a Blikk. Mellette négyen sérültek meg könnyebben – mondta el az Origónak a strand egyik dolgozója.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A hűsítő vihar csütörtökön kora délután csapott le az országra. A Balaton körül hatalmas villámok cikáztak. Négy órára pedig Budapestre is megérkezett a szél, esővel, villámokkal, égzengéssel.

Hiába szóltak

A strandon a vihar kitörésekor többször figyelmeztették a fürdőzőket, hogy jöjjenek ki a vízből, de nem hallgattak a szóra – mondta a strand dolgozója. Az egyik nyaraló viszont azt írta nekünk a Facebookon, hogy már rég elvonult a vihar, amikor bemondták, hogy nem lehet a vízbe menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.