Gáspár Győző Gáspár Evelin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók már aggódnak Gáspár Evelinért, aki napok óta nem ad hírt magáról közösségi oldalain. 

Tetoválást villant, nagy lábon él, fekete ruhában szexiskedik, Porschével jár shoppingolni, luxussal veri ki a biztosítékot, hűsíti a testét a forróságban. Gáspár Evelin gyakorlatilag élete minden fontos mozzanatát megosztja Instagramján és Facebookján közeli és távoli barátaival.

Néhány napja azonban valami történt! Elzárták a fotócsapot? Posztolási tilalmat rendeltek el? Talán a melegben feladta a szolgálatot Evelin telefonja? Esetleg nem menő már az Instagram?

Evelin napok óta egyetlen fényképet sem osztott meg magáról, ételéről, ruhájáról, vagy valamelyik autójáról. Talán végleg kivonult a médiából? Aggódnunk kéne?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bikiniben pózol Gáspár Evelin:

Ahogy már írtunk róla, 17 kilót fogyott Gáspár Evelin. A duci kislány rég a múlté, Győző lánya karcsú, fiatal nő lett. Az alábbi képet, melyen bikiniben pózol, Instagramjára töltötte fel korábban.
Rárepültek a celebek Jenson Buttonrahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rarepultek-a-celebek-jenson-buttonra.htmlA sármos Forma-1-es versenyző, Jenson Button kedvéért több közismert hazai sztár is megjelent egy belvárosi pubban. Mindenki szelfizni akart a pilótával!TV + Sztárok--Hoppá! Tóth Gabi csatornát vált: RTL-es sztárokkal erősít a TV2 műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-rtles-hiressegek-lesznek.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. TV + Sztárok--20 befejezetlen Michael Jackson-dalt találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-michael-jackson-20-befejezetlen-dalat-talaltak-meg-a-szamitogepen.htmlHabár már hat éve halott a pop királya, még mindig feltűnést tud kelteni a zeneiparban. Hangmérnöke jelentette be csütörtökön, hogy 20 befejezetlen számot talált a sztár számítógépén.TV + Sztárok--Életveszélyben volt Charlize Theron - Gyilkos cápákkal úszotthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-eletveszelyben-volt-charlize-theron-gyilkos-capakkal-uszott.htmlNemrég sokkoló dolgokról mesélt a gyönyörű színésznő egy cápatámadás kapcsán. TV + Sztárok--Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra http://www.life.hu/sztarok/20150723-ket-gyerek-utan-megmutatta-alakjat-beres-alexandra.htmlMásodik kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. TV + SztárokMeglepő dolgot húzott a fejére Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150723-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-plusspuliva-valtozott-a-vizes-vilagbajnoksagon.htmlÍgy még biztosan nem láthattad a TV2 műsorvezetőjét, aki egy hatalmas plüss pulifejet öltött magára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.