Világsztárokat tanít teniszezni Amerikában Noszály Sándor

üzletember Noszály Sándor Amerikai Egyesült Államok tenisz Bill Gates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remekül érzi magát a bőrében az egykori Nagy Ő. Túl van a magánéleti válságon, és Los Angelesben tanít teniszezni embereket, köztük több világhírű üzletembert is.

Noszály Sándor négy éve költözött Amerikába kedvesével, Novák Henivel. A pár kapcsolata az évek múlásával sajnos zátonyra futott, és a szakítás nagyon megviselte Sándort. Ma már mosolyogva gondol vissza a múltra, és minden idejét a munkájának szenteli. Az egykori Nagy ő szenvedélyes edző, és dúsgazdag tanítványaitól is a maximális odafigyelést, és koncentrációt várja el. Többek között oktatta a világ egyik leggazdagabb emberét, Bill Gates-t , sőt Soros Györgyöt is - írja a Best.

Noszály Sándor Forrás: Facebook/Noszály Sándor

"Pár napja Hamptonban oktattam Charlie Sheen exe, Brook Mueller gyerekeit. Amikor Soros Gyuri bácsi megtudta, hogy ott vagyok, elhívott a Meadow Club füves pályájára egy páros meccsre. Gyuri bácsival tizenkét éve, egy hosszú repülőúton ismerkedtünk meg. Nagy élmény volt két és fél órán keresztül vele játszani. Augusztusban lesz nyolcvanöt éves, de nagyon jó kondiban van. Igazi fanatikus, akit könnyű tanítani" - mesélte Sándor, aki Gwen Stefani férjével, a teniszőrült Gavin Rossdale-lel is ütögetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.