Szívfacsaró! Összeölelkeztek a menhelyi kutyák, ez mentette meg őket az elaltatástól

menhely kutya ölelés altatás gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány órával az altatás előtt ölelkeztek össze a kutyusok, amiről – utolsó esélyként – képet is posztoltak a menhely Facebook oldalára, hátha felfigyel rájuk egy gazdijelölt.

A könnyfakasztó képet több ezren megosztották, így a kép és a mellékelt szívhez szóló üzenet az ideális gazdihoz is elért, aki boldogan vette magához a kutyákat, Kalát és Keirát.

Forrás: Angels Among Us Pet Rescue

Ha kutyát szeretnél, fogadj örökbe Te is menhelyről!

Tóásó Előd: Váratlanul ért a feleségem halála http://www.life.hu/news/20150724-meghalt-toaso-elod-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-boliviaban.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. A férfi teljesen megrendült, a Life.hu-nak még tudott pár szót mondani.NewsOrigoDráma a Hungaroringen! Baleset történt a szabadedzésenhttp://www.life.hu/news/20150724-sergio-perez-balesetezett-a-hungaroringen-a-szabadedzesen.htmlA szabadedzés 32. percében történt durva baleset a Hungaroringen. News--Megvannak a felvételi ponthatárok: Íme a sorsdöntő eredmények!http://www.life.hu/news/20150723-megvannak-a-felveteli-ponthatarok-ime-a-sorsdonto-eredmenyek-a-felsooktatasban.htmlJúlius 23-án 20 órától elérhetőek az idei felsőoktatási felvételi pontszámok. Vagyis mostanra sorsok dölhettek el, vagy legalábbis igen fontos iránymutatások.NewsFöldhöz hasonló bolygót fedezett fel a NASAhttp://www.life.hu/news/20150724-foldhoz-hasonlo-bolygot-fedezett-fel-a-nasa.htmlEgy Földhöz hasonló bolygót fedezett fel a Naprendszeren kívül az amerikai űrkutatási hivatal, vagyis a NASA Kepler űrteleszkópja.NewsOrigoA brazil utcaseprő lány feneke tartja lázban az internetethttp://www.life.hu/news/20150724-a-brazil-utcasepro-lany-feneke-tartja-lazban-az-internetet.htmlRita Mattos, aki Rio de Janeiro utcáinak tisztaságáért felel, szexi alakjával az egész internetet felrobbantotta.News--Hoppá! Felfedezte a New York-i lángosost a The New York Timeshttp://www.life.hu/news/20150724-a-new-yorki-i-langosost-felfedezte-a-the-ne-york-times.htmlA New York utcáit 2014 áprilisa óta járó Langos Truckról (lángosos kocsiról) és annak üzemeltetőjéről, Prepuk Zsoltról közölt beszámolót csütörtökön gasztronómiai rovatában a The New York Times című amerikai napilap internetes kiadása.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.