Így nézett ki 17 évvel ezelőtt Robert Downey Jr.és Jared Leto

Forrás: Facebook/Robert Downey Jr -
Robert Downey Jr. múlt színész Hollywood Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotót posztolt a minap a hollywoodi világsztár a hivatalos Facebook oldalára. A színész 17 évvel ezelőtti képpel sokkolja a rajongóit.

Emlékszel még az 1998-as Robert Downey Jr. vagy Jared Leto külsejére? Ha a válaszod nem, itt a lehetőség! A Bosszúállók sztárja egy igazán vicces képet osztott meg a minap magáról, és 30 Seconds to Mars frontemberéről. A két sztár közül a 17 év alatt Leto változott a legtöbbet, hiszen rövid szőke tincseit ma már lecserélte, egy sokkal hosszabb fazonú, barna frizurára.

Robert Downey Jr. és Jared Leto 1998-ban Forrás: Facebook/Robert Downey Jr
Tragédia érte a Hungary's Got Talent zsűritagját, Horgas Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-tragedia-erte-a-hungary-s-got-talent-zsuritagjat-horgas-esztert.htmlFájó szívvel lép estéről-estére színpadra Horgas Eszter, akinek hamarosan a Hungary's Got Talent zsűrijében is helyt kell állnia. Elvesztette egyik imádott családtagját, Rézit.TV + Sztárok--Robert Downey Jr. megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150425-robert-downey-jr-megmutatta-kislanyat.htmlEzidáig senki sem láthatta a családon kívül Robert Downey Jr. kislányát, de most végre megmutatta a nagyvilágnak.Család--Sarka Kata popójától felrobbant az internet: Überszexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150724-sarka-kata-popsijat-posztolta-ki-hajdu-peter-a-facebook-oldalara.html"Csajok!" Ezzel a felütéssel tett közzé képet feleségéről és kislányáról Hajdú Péter nyilvános közösségi oldalán. Azóta pedig sem mi, sem a kommentelők nem tudnak betelni a látvánnyal.TV + Sztárok--Hosszasan kettesben maradt Jenson Button és a magyar énekesnő: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150724-zseda-es-a-forma-1-es-pilota-jenson-button-intim-dolgokat-osztott-meg-egymassal-a-mclarenben.htmlZséda és a híres Forma-1-es pilóta, Jenson Button kettesben utazgattak egy McLarenben. A két sztár hosszú időt töltött el egymással, ami alatt igazán intim dolgokról beszélgettek. TV + Sztárok--Világsztárokat tanít teniszezni Amerikában Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-noszaly-sandor-vilaghiru-uzletembereket-oktat-amerikaban.htmlRemekül érzi magát a bőrében az egykori Nagy Ő. Túl van a magánéleti válságon, és Los Angelesben tanít teniszezni embereket, köztük több világhírű üzletembert is.TV + SztárokOrigoHoppá! Tóth Gabi csatornát vált: RTL-es sztárokkal erősít a TV2 műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-rtles-hiressegek-lesznek.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.