Boór Bettina: "Hűséges típus vagyok"

Forrás: MTI/Bodnár Boglárka -
Balatonfüred Boór Bettina Anna-bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az egyik legrangosabb hazai eseményre, a balatonfüredi Anna-bálra látogatott el.

Többek közt az idei bál szépét, Boór Bettinát is mikrofonvégre kapta a Life.hu riportere, akinek a lány azt is elárulta, a győzelemhez nem volt szüksége kapcsolatokra. Bettináról egyébként az is kiderült, hogy jelenleg épp szerelmes, és hűséges típusnak tartja magát. Bővebben a videóban:

Íme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150726-itt-vannak-a-balatonfuredi-anna-bal-legszebb-balozoi.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.Trend--Boór Bettina lett a 190. Anna-bál szépehttp://www.life.hu/news/20150726-190-anna-bal-balatonfured-idei-gyoztese-elsobalozo.htmlBoór Bettina elsőbálozó balatonfüredi lányt választották a 190. Anna-bál szépének szombaton késő éjjel Balatonfüreden. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.News--Barbie-combokat photoshoppoltak Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/trend/20150724-kim-kardashian-legujabb-fotoit-ismet-nagyon-reusaltak.htmlEzúttal nem meztelen testével vagy egy nyakatekert pózzal sokkol bennünket Kim Kardashian. A celebnőről készült jópár futurisztikus kép, az pedig nyilvánvaló, hogy a Photoshoppal nem bántak szűkmarkúan a képszerkesztők. Trend--Dolgos ujjai vannak Horváth Évának - Megfejt egy kecskéthttp://www.life.hu/sztarok/20150722--horvath-eva-laktozerzekeny-megis-sajtot-eszik.htmlHorváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.TV + Sztárok--Micsoda nő! Catherine Zeta-Jones 45 évesen is meseszéphttp://www.life.hu/trend/20150709-catherine-zeta-jones-szineszno-45-evesen-is-meseszep.htmlAz új Marvel film, az Ant-Man premierjén jelent meg a gyönyörű színésznő, aki tündökletesen nézett ki csillogó, lábait megvillantó ruhájában.Trend--Tündéri mesekönyv jelent meg a felelős állattartásrólhttp://www.life.hu/kult/20150722-tunderi-mesekonyv-jelent-meg-a-felelos-allattartasrol-pasztohy-panka-a-mentsuk-meg-a-kiskutyam.htmlKülönleges mesekönyv jelent meg gyerekeknek a menhelyek életéről, az árva kutyákról és az örökbe fogadásról.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.