Zimány Linda a szakmájával magyarázza bikinialakját

Forrás: Instagram/ Zimány Linda -
jogász Zimány Linda bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda Instagramján osztott meg magáról bikinis fotót, ami alá furkálódós komment került. Linda megvédte magát. 

A fürdőruhás képen látszik, hogy a modell sokat foglalkozik irigylésre méltó testével, azonban az egyik kommentelő úgy véli, lehetne még javítani rajta.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

"Nem fikázom a testet, mert jó úton halad a jó test irányába... Így is messze átlagon felüli, csak van még vele bőven meló" - írta.

Linda azonnal válaszolt a kommentelőnek:

"Soha nem volt tökéletes az alakom, és nem is lesz, főleg kezdő jogászként jelenleg más elfoglaltságaim is vannak, mint a tökéletes alak elérése, és fitneszversenyző sem vagyok. De szeretem magamból a legtöbbet kihozni, és a sport mindig is hozzátartozott az életemhez... (...) Én szeretem arra buzdítani a követőimet is, hogy bár élvezzék az életet, de hozzák ki magukból a legjobb közérzetet és magukból a legjobbat, ehhez jól jön a sport, és legfőképpen, ne hagyják egy pasinak sem, hogy a külsejük miatt úgy nyilatkozzanak róluk, hogy attól valaha is rosszul vagy kevésnek érezzék magukat, mert a pasik sem tökéletesek, és a világ meg így szép"

Szegény Lindára mostanság rájár a rúd, nemrég "terheshasa" miatt magyarázkodott követőinek.

Kiszel Tünde és Donatella videoklipben szerepelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-kiszel-tunde-es-donatella-videoklipben-szerepelnek.htmlA modellkedéssel szárnyait bontogató Donatella szerepet kapott Szabyest klipjében.TV + Sztárok--Íme, Magyarország szépe és a Forma-1 jópasija egy képenhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-magyarorszag-szepe-es-a-forma-1-jopasija-egy-kepen.htmlKiss Daniellának nagyon jó napja lehet.TV + Sztárok--Az internet népe kiakadt Sarka Kata és Bernie Ecclestone közös képénhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-sarka-kata-bernie-ecclestonenal-pozolt.htmlAhogy sok magyar híressés, úgy Sarka Kata is ott van a Hungaroringen. Több pilótával is sikerült közös képet készíteni, de a Bernie Ecclestone-nal készült fotót nem tudták befogadni a rajongók.TV + Sztárok--Berki Krisztián harisnyát öltötthttp://www.life.hu/sztarok/20150725-berki-krisztian-harisnyat-oltott.htmlBerki Krisztián nagyon testhezálló darabban mutatta meg izmos lábait. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRékasi Károly először beszélt balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rekasi-karoly-ennyire-emlekszik-a-balesetbol.htmlRékasi Károly elmesélte, mire emlékszik a kórházban töltött időből. TV + Sztárok--Az interneten terjed Bobbi Kristina temetési videója, pedig még élhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-bobbi-kristina-temetesi-videojat-toltottek-fel-az-internetre.htmlA rajongók őrjöngenek. Ízléstelen tréfaként kering az interneten Bobbi Kristina Brown temetési videója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.