Szörnyű tragédia a plázában! Az anya meghalt, de a fiát még megmentette

Forrás: Thinkstock -
Kína mozgólépcső baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kínai bevásárlóközpontban történt a tragédia. Egy anya meghalt, viszont gyerekét még meg tudta menteni.

A harmincéves Xiang Liujuan és fia felfelé mentek a mozgólépcsőn. A gyerek a nő előtt állt. Mikor a lépcső tetejére értek, az asszony lelépett volna róla, az egyik lépcsőpanel azonban hirtelen kiesett a helyéről, az asszony lezuhant, de annyi lélekjelenléte még volt, hogy fiát előrelökte, hogy megmentse az életét.

Az egyik üzlet dolgozója biztonságba helyezte a gyereket. A nő továbbra is megállíthatatlanul zuhant lefelé, másodpercek múlva földet ért, a szerkezet azonban ráesett. A tűzoltóknak órákba telt, míg kiszabadították az anyát, aki addigra már halott volt.

A következő napokban tovább mérséklődik a forrósághttp://www.life.hu/news/20150727-a-kovetkezo-napokban-tovabb-merseklodik-a-forrosag.htmlTöbb fokkal tovább mérséklődik – sokfelé csapadék kíséretében – az elmúlt héten tapasztalt kánikula. Néhol csak 20 Celsius-fok körüli maximumok lesznek. A hétvégén viszont ismét napsütéses idő várható, és újra, akár 35 fok is lehet.NewsThinkstockKakisapiban tanulnak a vécéről a tokiói gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150726-kakisapiban-tanulnak-a-vecerol-a-tokioi-gyerekek.htmlElakadt a szavunk, mikor megláttuk, hogy oktatják a gyerekeket egy tokiói múzeumban. News--Káosz az országban a szombati vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150726-21-embert-mentettek-meg-a-rendorok-a-balatonon.htmlFolyamatos a rendőri jelenlét a szombati vihar miatt áram nélkül maradt városokban, falvakban - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata vasárnap reggel. News--Egy kis esőzés, majd újra trópusi kánikula - Köszi, időjárás! http://www.life.hu/news/20150726-idojaras-julius-26-vasarnap.htmlA Forma-1-es versenyzőknek sincs könnyű dolga a Hungaroringen, tegnap még majd' megsültek, ma viszont épp, hogy nem fáznak. Ismét tréfálkozik velünk az időjárás. NewsThinkstockSokkoló! Orvosa erőszakolta meg a 14 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150726-indiaban-orvosatol-esett-teherbe-a-tizennegy-eves-lany.htmlOrvosa először bedrogozta, majd megerőszakolta azt a 14 éves indiai lányt, aki teherbe is esett a férfitől. Az ügyben megdöbbentő bírói ítélet született. NewsItt a külföldi Pumped Gabohttp://www.life.hu/news/20150725-pumped-gabo-utodja-a-malaj-ferfi.htmlPumped Gabo egy ország szívébe lopta be magát fura táncával. Megtaláltuk az utódját, a távol-keleti focidrukkert.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.