Kommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymást

Fidesz MSZP Vágó István Facebook komment Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.

Vágó István egy fotót töltött fel saját facebook-oldalára, amelyen Hajdú Péter, az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter és annak felesége látható. A képhez a következő kommentet írta:

"Hajdú Péter és felesége a Balatonon pihent, méghozzá a Rogán házaspár társaságában. A kis társaság egy többmilliós hajóval szelte a magyar tengert. Mint kiderült: a húszmilliós mo­torcsónak Hajdú Péter új szerzeménye” - idézett egy cikkből Vágó a képhez, amin Hajdú Medgyessyvel látható, így gyorsan kiegészítette: „jaj, bocs, elszúrtam a képet, az egy másik Hajdú volt. Vagy ez egy másik Rogán”.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Vágó azt nehezményezi, hogy míg évekkel ezelőtt Hajdú szíve a baloldalhoz húzott (és nem csak azért, mert az exminiszterelnök lánya, Tornóczky Anita a barátnője volt), ma már a jobboldali Rogán Antallal és feleségével múlatja az időt. "Ha Hajdú azért szakított Bálint Antóniával, mert az fideszes volt, ő pedig MSZP-s, akkor ez az akadály most elhárult" – mondta a Borsnak a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.